上一頁下一頁
發新話題

細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
849  244.7k

part 2

自從上次教練教我阿媽游水,如果個日少人黎學,教練都會教埋我阿媽,
有次教練問我地落堂後有冇野做,可以繼續練,
我對個日比較有印象係因為阿媽佢著左件黑色既三點式,外面加件白TEE,
一落水已經現哂形,學到後期基本上教練都好少理我地,上親堂都係同D家長吹水,

我見到佢同我阿媽傾計,傾傾下我阿媽除左件TEE,教練教佢游水姿勢,
我自己潛水見到教練企係阿媽後面教佢游,過程有摸腳,pat,手呢D,
游左陣教練話差唔多,佢屋企係泳池附近,行幾分鍾就到,問我地有冇興趣上佢屋企坐下,
我阿媽推左幾次,之後教練同我講佢屋企有機打,教練又細細聲係我阿媽耳邊講左D野,
加埋我係咁求阿媽應承,最後終於應承左上去坐陣,

到上水個陣見到教練條三角褲谷起左成大舊,阿媽直接拎起件TEE無著行去更衣室方向,
呢個時候我先發現原來阿媽個胸都唔細,佢有少少急步行,見到個胸浪下浪下,
我同教練換完衫後等阿媽出黎,阿媽都係換左件白色新既長TEE,拖鞋就出黎,
我見到黑色比堅尼係白TEE透哂,教練對眼一直望住阿媽個胸傾計

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 11:03 發表 查看引用來源

小弟入學年齡較細, 中一時未識變身毛都未有細路仔模樣, 見過同學點解會咁大咁多毛(一般大我一兩年).
中一我未有毛,中一升中二先有

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 11:07 發表 查看引用來源

小弟就冇呢啲遭遇, 老母唔游水, 係老豆帶多, 見到都係佢同其他男人啲大小棍棍.
細個我阿媽帶我出街,我阿爸識游但唔游,又成日夜蒲飲酒

諗起中一跟阿姨去沙灘玩都好正,當年佢37歲生咗兩個仔女,着件白色三點式再加件白Tee,我第一次扯旗就咁俾咗阿姨🤣
引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 04:38 發表 查看引用來源
part 1
中一個暑假我去學游水,有時我阿媽會陪我入去泳池睇我游水,
我阿媽黎左睇幾堂同左個教練熟左,會見到佢地成日企係埋邊吹水,
通常我阿媽都係入面著一件頭泳衣,露下背個隻,出面加件tee,
有次因為好多人無黎,得幾 ...

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-7-9 12:04 發表 查看引用來源
諗起中一跟阿姨去沙灘玩都好正,當年佢37歲生咗兩個仔女,着件白色三點式再加件白Tee,我第一次扯旗就咁俾咗阿姨🤣
細個好易扯,見到D女著低胸必扯

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-7-9 12:04 發表 查看引用來源
你果時幾多歲?

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 11:27 發表 查看引用來源
part 2

自從上次教練教我阿媽游水,如果個日少人黎學,教練都會教埋我阿媽,
我對個日比較有印象係因為阿媽佢著左件黑色既三點式,外面加件白TEE,
一落水已經現哂形,學到後期 ...
d吖媽比人了幾了就發姣,見怪不怪

阿媽好主動
引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 11:27 發表 查看引用來源
part 2

一落水已經現哂形,學到後期 ...

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-7-9 14:27 發表 查看引用來源
d吖媽比人了幾了就發姣,見怪不怪
師兄好似有經驗

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 18:04 發表 查看引用來源

師兄好似有經驗
我之前都有分享過🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆