上一頁下一頁
發新話題

細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
849  244.7k

引用:
原帖由 七色熊 於 2023-7-11 10:13 發表 查看引用來源
講到娘親,當年佢同左個親戚帶埋我返廣州,就係咁比我發現佢同個親戚搞嘢,因為同房又以為我瞓左,我聽到呻吟聲醒左,見到個所謂親戚同緊娘親乃西,之後仲梗係屌埋🤫
之後仲扮好照顧我地,經常趁機上嚟偷食我娘親 ...
當時你老娘幾多歲呀

引用:
原帖由 cwong3689 於 2023-7-11 10:18 發表 查看引用來源

當時你老娘幾多歲呀
當年佢30幾左右

引用:
原帖由 七色熊 於 2023-7-11 10:43 發表 查看引用來源
當年佢30幾左右
呢個年紀仲好後生!

引用:
原帖由 七色熊 於 2023-7-11 10:43 發表 查看引用來源
當年佢30幾左右
仲可以食用,怪不得外賣上去,尚有好大巿埸

part 3

上到教練屋企,教練叫我玩PS2,我見到有PS2真係勁開心,
教練佢同我阿媽坐係廳傾計,傾傾下教練同我講佢地入房傾,費事阻住我打機,
我淨係"哦"一聲應佢地繼續玩,玩到急尿去廁所,經過房門聽到入面有聲,
我八掛諗住聽佢地講咩,睇下有冇講我衰野,

我一貼近門口,就聽到有女人呻吟聲(個陣我已經睇過AV,知道係咩聲)
而且隱約聽到佢地對話,
教練"我屌你屌得舒唔舒服?"
媽"我唔知"
教練"第一次見你已經知你大波,見到你今日著比堅尼估唔到咁大,係咪俾人玩得多?"
媽"無呀...你快D啦,我驚俾人發現"
教練"你個仔係出面打機唔會理我地架"
媽"係姐...你插慢D...唔舒服"
教練"你老公好少用?"

媽"佢成日半夜先返,邊有時間"
教練"咁你搵我幫手囉"
媽"好衰...我先唔會,只此一次"
教練"你用過我碌撚驚你返唔到轉頭"
媽"啊...快D...就高潮"
教練"啊...射俾你"
媽"唔好...射入面"
教練"驚咩...我有戴套"
媽"唔得..."
教練"咁我射落你個波"
媽"衰人,你整污糟左件泳衣"
教練"你著我買俾你個套咪得"

我聽到佢地差唔多搞完,快快趣去廁所,扮無野出返去打機,
打左陣見佢地係房出黎,阿媽已經換返出街衫,行埋黎同我講話差唔多要走,
教練叫我多D黎玩

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-11 10:53 發表 查看引用來源
part 3

教練佢同我阿媽坐係廳傾計,傾傾下教練同我講佢地入房傾,費事阻住我打機,
我淨係"哦"一聲應佢地繼續玩,玩到急尿去廁所,經過房門聽到入面有聲,
我八掛諗住 ...
之後仲有冇上去?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-11 11:03 發表 查看引用來源
之後仲有冇上去?😉
游完水都會上

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-11 11:03 發表 查看引用來源
之後仲有冇上去?😉
應該有啦 佢在屋企食唔飽

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-11 10:53 發表 查看引用來源
part 3

我八掛諗住 ...
刺激呀............

CHING 現在幾多歲呀

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-7-11 11:13 發表 查看引用來源

刺激呀............

CHING 現在幾多歲呀
三十幾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆