細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
9  245.0k

個教練想食伯母喎! 最後有無食到?

其實伯有係屬於賢妻良母形定係就地正法,隨時可以開波形呀?
引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-18 01:52 發表 查看引用來源
part 4

完左暑假之後,我同阿媽就無上教練屋企,生活好似變返以前一樣,
但係我經過左個暑假,對性既興趣大好多,每日起碼要出一次野,
仲會用阿媽既bra同底褲黎J,第一次拎住個bra上手真係會手震,
因為我趁屋企人訓哂覺先 ...

咁你阿媽都係玩家喎
引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-19 18:05 發表 查看引用來源

之後有幾次又係我係房訓覺,聽到個男人把聲,但從來未見過

開完波先出現啦
引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-22 01:17 發表 查看引用來源

個時印象一星期游3次,第二次好似隔左一星期
每次教練都係問我上唔上佢度玩,我阿媽就跟埋
有次游水得助教係度,我游完水先見到教練同我阿媽入黎泳池 ...

你阿爸知唔知佢四圍搵食?
引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-22 01:07 發表 查看引用來源

年紀大就想食後生

我覺得話晒第一次扑野, 著返衫太麻煩, 最緊要有得插,到後期知你唔理就大胆左
引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-23 22:15 發表 查看引用來源

未必驚我知先著比堅尼做既,教練可能鍾意
到後期我見到有時著衫做

當年食女都係用呢招, 校服裙唔使除, 插多幾次自己識光豬
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-24 09:14 發表 查看引用來源
都可能係,同埋第一次可能半推半就,插咗先算!插得佢冧,之後可以慢慢嘆!😉

想知第一次點開始?
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 17:15 發表 查看引用來源
當然係佢啦,咁大膽的想法,點敢自己開聲呀
不過事前佢以經,經常有意無意用對奶撞埋呢
而且以我所知,佢仲有兩個後生仔,跟她打友誼波

果晚一共有幾多枝棍呀?
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 00:51 發表 查看引用來源
梗係屌C眼爽D啦,屌完C眼再屌口
最爽皮係有一次,帶埋她去長洲宿營,一班朋友唔明白,點解我帶埋一個大媽一齊去
後來先知道,我Share 佢出呢,一班朋友輪了她一日 ...

做左白雪公主, 有七枝棍
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 18:40 發表 查看引用來源
七名壯男輪流侍侯😂

前往最後回覆