細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
27  244.9k

我同阿姨第一次都係咁發生🤭最近個friend老母又係成日請我上去飲湯,有一次上去得我同Auntie兩個,參觀吓佢間房我已經幻想緊喺佢老公面前屌佢😂
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 22:33 發表 查看引用來源
佢話多謝🙏我咁錫佢個女,又見我平時少湯水,剛剛買了一些滋潤既食材,結我滋潤一下
上到去只見佢穿上一套,黑色半透睡衣,飛晒釘,仲見到濃濃既西毛 ( 我見到濃濃既西毛,就會好Hi ,可惜女友只得稀疏的 ),當時湯也不飲,就把佢就地正法 ...

自己諗🤭
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 12:54 發表 查看引用來源
親亞姨還是其他中女亞姨呀,世上最精彩既成人動作片,一種係睇住其他男人,操自己老母,另一種就係自己老婆俾人操

阿媽個親妹真係好有征服感
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 13:14 發表 查看引用來源
如果係親亞姨就正囉😂😂😂

阿媽個親妹係好有征服感🤭
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 13:14 發表 查看引用來源
如果係親亞姨就正囉😂😂😂

囝囝會唔會對媽媽有興趣😏
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 02:08 發表 查看引用來源
早排替囝囝房間執拾垃圾時,發現了幾張痴立立的紙巾,亞囝真的大個仔囉

可能有戀母情意結呢🤭
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 11:25 發表 查看引用來源
正常男人🧍‍♂️都揀家姐👧啦,廿幾歲仲好過大媽啦,一個大木瓜,一個雞飽仔,如果我都可以揀都揀家姐啦😂😂😂😀😀😀

我承認初體驗成熟女人會係好難嘅事
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 12:20 發表
兩個類別嘅人,溝唔埋既,我個仔有點書生味,睇怕菊花處,遲早要破),如果係童子雞,我都想試吓,真係未試過😂😂😀😀😀

人妻表姐我都試過😋
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 20:47 發表 查看引用來源
當年28, 由於當年表姐因病,切除了指公,弄到與前夫離婚
由於當時姨丈兩老,己經魂歸天國,表姐搬回家中後 ,與表哥日久生情
本以為要用安全套,點知道表姐,指定要打真軍
黑黑濃濃的西毛,真係勁吸引 ...

前往最後回覆