細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
34  245.0k

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-26 22:55 發表 查看引用來源
每次聽到啪啪聲,就知道老母個躉,俾人翻雲覆雨啦
聽到聲跟住就去昅,即是偷窺🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-7-26 23:05 發表 查看引用來源
聽到聲跟住就去昅,即是偷窺🤣
最中意昅佢比唔同男人屌,同男人含😂

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-26 23:50 發表 查看引用來源

偷食帶返屋企? 個D男人咩關係
性關係,sp😵

引用:
原帖由 小福星 於 2023-7-27 12:49 發表 查看引用來源
c兄 近排有冇見你孖子,)屌西
我搬開左,但有次返去都見到有男人🤫

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-27 12:52 發表 查看引用來源

個陣你阿媽幾歲? 可唔可以形容下身材?
而家4到尾,果陣佢30多d,小肥波很大

引用:
原帖由 小福星 於 2023-7-27 16:54 發表 查看引用來源
你孖子喜歡做愛?
好撚中意同中意比人乃佢隻西

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 08:00 發表 查看引用來源
我都有一次,下午回家取回東西時
只見表弟由媽媽房中,一絲不掛走出呢,房中傳來媽媽,摧促表弟回房的聲音
其實好多人妻人媽都偷食,問題係自己條佬冇盡老公責任😅

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-30 11:56 發表 查看引用來源

有時對得耐,真係無咩性慾,我老婆之前同我講佢隨時都想扑野,但係我俾唔到
我阿媽偷食又係我阿爸無理佢
如果冇呢d老公,又点會有咁多呢d女人偷食益我地呢🤭

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 10:48 發表 查看引用來源
唔計我老婆,我另外兩個性伴一個,五張多d , 一個接近七十,可能有人覺得我煲老藕,但係這種年齡女人最放
5張女人會有d保養得好,不乏仲有男人埋身,60就已經少有仲有男人屌,近70就想像唔到有男人屌🤭

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 10:43 發表 查看引用來源
三個出入口,大家都有操,可能佢菊花,剛剛開放,當然係最緊,至於淫穴佢平時有做開收陰,都無鬆弛既跡象,至於就大家都玩口爆顏射啦,佢封面痴立立,當日都食咗好多劑西米露,飽晒 ...
我孖子個菊花都幾精緻,估計唔多男人屌佢屎忽,但淫穴就屌得多,經常見到個狀態都是反晒唇🤣

前往最後回覆