上一頁下一頁
發新話題

細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
172  244.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-13 12:32 發表 查看引用來源
咁即係你老婆係醉咗先比佢屌?咁係咪佢老細夠勁所以得你同意之下繼續比佢老細屌?
無錯,老婆話上司屌得佢舒服,同上司一齊感覺輕鬆D,
老婆以前係好緊張既人,有次見到老婆手袋有煙,我問佢你食煙咩?
佢話上司叫佢試下,食煙幫到減壓

引用:
原帖由 tvbdt 於 2023-7-14 11:06 發表 查看引用來源
教練最後有無試過唔用套中出你阿媽?
有次聽到我阿媽同教練講可以中出,因為上左環

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-13 12:40 發表 查看引用來源
你老婆本身係咪好保守?
本身保守,佢同上司做得多過同我

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-15 00:51 發表 查看引用來源
佢第一次失貞比咗佢上司?
唔係...

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-15 01:16 發表 查看引用來源
咁佢第一次失貞比邊個?
佢朋友

引用:
原帖由 lok26172617 於 2023-7-15 01:48 發表 查看引用來源

之後教練買左幾多件泳衣比你阿媽?

全部比堅尼?
我眼見佢著有兩套,全部比堅尼

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-15 07:31 發表 查看引用來源
佢咁保守點解會咁?😉
滿足唔到佢係誘引,加上我又有綠帽癖

引用:
原帖由 lok26172617 於 2023-7-15 01:55 發表 查看引用來源

正👍

你最深刻係見過教練同阿媽係你眼底下做過咩刺激野?
4P,2男2女係教練間屋搞

引用:
原帖由 lok26172617 於 2023-7-15 09:59 發表 查看引用來源

教練同你阿媽每一次搞野時間長唔長?

最長試過留你幾耐係廳😂

樓主唔好意思,我都有小小綠帽好 ,係唔夠膽講出黎😂
通常都係半個鍾左右,有時耐D成粒鍾

part 4

完左暑假之後,我同阿媽就無上教練屋企,生活好似變返以前一樣,
但係我經過左個暑假,對性既興趣大好多,每日起碼要出一次野,
仲會用阿媽既bra同底褲黎J,第一次拎住個bra上手真係會手震,
因為我趁屋企人訓哂覺先會偷偷拎黎J,成日都驚俾人發現,
個陣對女人身材無咩概念,淨係知個bra一手揸唔哂,
之後上網睇多左,同學又會講,有次個男同學問我,

男同學"阿姨個胸大唔大?"
我"唔知喎,大掛"
男同學"不如去你屋企探阿姨?"
我"有咩好探姐"
男同學"上次阿姨叫我得閒去你屋企玩既"
我"佢講下你又信"
男同學"信架,最多我請你食lunch啦"
我"你話架,唔好走數,食扒王"
男同學"得啦...咁幾時去?就今日,反正星期五"
我"都得既...我打個電話同阿媽講聲"

放左學後個男同學(Eric)一齊去左我屋企,
入到屋佢已經勁有禮貌同我阿媽打招呼,
媽"Eric...你當自己屋企得架啦,雪櫃有汽水,口渴你拎黎飲啦"
Eric"哦...好呀"
媽"我約左朋友出街,我擺低D錢係度,你地今晚去食飯啦"
我"哦..."

Eric見我阿媽出左門後,佢直接對住我講
Eric"喂...阿姨對波好撚大喎...頭先佢著件T恤見到佢個黑色BRA"
我"你條咸濕仔"
Eric"呢D係正常反應,男人點會唔咸濕"
我"你先係咁姐"
Eric"阿姨對波知唔知咩size? 我估有E?"
我"唔知喎...點會留意屋企人呢D野"
Eric"拎黎睇下咪知"
我"拎咩?"
Eric"阿姨 D BRA囉"
我"喂...你唔好亂黎,一陣俾阿媽知就唔好"
Eric"我會小心既,放心...阿姨個BRA就咁放係sofa,唔拎黎睇對唔住自己啦"
我"你...唉...你睇完放返好佢"

我見到佢真係拎左
Eric"嘩...扑你個街, 38G!? 真定假?"
我"我點知姐,你睇完就放返低啦"
Eric"唔得,借黎用下"
我見住Eric入左廁所,心諗唔係真係J呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆