野外真空中出真係零舍不同

收藏  |  訂閱
13  12.4k

野外真空中出真係零舍不同

初中年代
其實都唔係好遠
我同當年男友夜晚9點幾去左葵涌某公園野外露出!!個日我剃曬毛、兼冇著內褲,一乸起條裙就屌得,勁好方便~我一路行一路乸高條裙,可以睇曬我個淫穴。❤️
跟住我地行左去個可以睇曬四方八面既位,男友一除褲,枝棒已經硬曬等緊我,一對準個位我就坐左上去自動波,捉住張凳個扶手背住佢不停搖。
佢話:「你好濕好多水,原來公園後入係咁撚正。」搖搖下濕到跣左出黎,我一擰轉頭望,佢已經射曬出黎,我即刻烏低身舔翻佢內褲上既精!

呢頭含完,果頭佢話想要多次,話好舒服,我又起勢咁搖,一見到有人經過就停一停,之後繼續搖,直到佢內射左我。🤭

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-12 07:41 發表 查看引用來源
初中年代
其實都唔係好遠
我同當年男友夜晚9點幾去左葵涌某公園野外露出!!個日我剃曬毛、兼冇著內褲,一乸起條裙就屌得,勁好方便~我一路行一路乸高條裙,可以睇曬我個淫穴。❤️
跟住我地行左去個可以睇曬四方八面既位,男友一除 ...
做你男朋友 -定好好玩

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-12 07:41 發表 查看引用來源
初中年代
其實都唔係好遠
咁細個已經玩野外,師姐果然經驗豐富!😉

回覆 1# 紫色心 的帖子

嘩⋯⋯師姐妳都好淫、好餓吓喎😍😍😍

引用:
原帖由 小福星 於 2023-7-12 07:44 發表 查看引用來源
做你男朋友 -定好好玩
識得專重想玩乜都得
唔專重對方講多句都口臭

引用:
初中年代
其實都唔係好遠
做你男友真happy,玩樂無窮。

野戰一嬲剌激,吾係邊有咁多人鍾意呀!!

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-12 08:07 發表 查看引用來源
識得專重想玩乜都得
唔專重對方講多句都口臭
靚女,人生總會遇到幾件扑街,唔需要為呢D人唔開心,傷身架

初中就玩中出,都真係幾危險
引用:
初中年代
其實都唔係好遠

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-12 08:07 發表 查看引用來源
識得專重想玩乜都得
唔專重對方講多句都口臭
我想識你 做朋友

前往最後回覆