希望大家無忘記啦

收藏  |  訂閱
30  26.4k

希望大家無忘記啦

舊按摩工作post已經  難以更新經常打了字
但upload唔到 唯有放棄  嚟緊會係呢度分享工作

期待你分享,希望有更新

引用:
原帖由 camry6783 於 2023-7-14 11:26 發表 查看引用來源
梗係記得啦!咁分享多啲啦!😉

回覆 1# camry6783 的帖子

師兄返嚟👏🏻👏🏻😁…又有新作!

“復常‘’啦  我諗大家最少都飛咗次去旅行 但都希望各位記住保持個人衛生  

我呢個副業都多返些少 主力都係正按多  當然亦有邪啦  今次分享下一個生客
呢個客打嚟話某某介紹   但我又已經唔記得某某係邊個?  不過唔緊要啱時間咪做囉 ……  但係佢又話要安排好先甩到身出嚟…  約咗星期五嘅黃昏 去咗間我未去過酒店 登記完就上去揾佢 ……佢開了少少門 踏入門口已經快速關門明顯出來“偷”  講返佢 感覺似人妻同有小朋友咁 身形一般
佢好唔自然咁講 之前未試過……但有返內地按摩都係女師傅按  吹了一陣水原來係人妻 有個1X歲仔 今日真係“偷出來”……  之後各自去冲身喇……
佢着住背心 短褲 之後開始按喇  可能佢唔慣  唯有吹下水令氣氛冇咁冷 佢講下屋企嘢 幾好呀小康之家  佢自己攪下網購咁  當然佢又會問下我答過N次嘅問題 啦 ……到按腳 按到大腳內側 佢有啲缩 一陣又打個冷震  可能敏感位喇……到推油佢話唔介意 整油件背心咪照推囉 有油自然會滑啲 推背  大腿 果時 佢都有啲震下震下咁 咁又推咗一輪 穿入佢背心直接推背  見佢又震下 隻手揸實床單
試下推到波邊 輕輕推 又震 過咗陣呼吸急咗 腳夾住震  刺激完  反轉身按 見佢面紅唔好意思咁 較暗些小燈 繼續推 推到大腳內側 突然夾腳 叫唔好   夾到好緊好難先抽返手出來  咁推肚啦 順道問要唔要推胸??  佢点頭 慢慢伸手入背心 開始推胸有油關係 就順滑啲 個胸叫大但有彈性 當然冇點到2点啦 但越推發覺佢有異樣  佢合埋眼細声叫 試下捉住佢2点捽 即刻呻吟 佢忘咗形咁叫  舒服…… 慢慢推高件背心 對波幾白一路摸/捽/揸波 無幾耐順勢除埋背心  見佢投入  順住肚仔去潛入底底 点知比佢㩒住手 夾腳 唯有另一隻手繼續玩波之後  一下啜粒的 即到尖叫又扭身 極敏感……  啜多陣感覺佢隻手 同腳鬆鬆地 突然一下潛入底底到妹妹  哇!濕到呢趁機 捽下 佢叫得好大聲 又叫唔好再捽 頂唔順啦  當然無理佢要捽 上啜下捽 終於叫想要 除埋底底 上套啦  男上啦 入咗少少 佢有時震  慢慢係門口郁下 跟住趴上去攬住佢 佢又細声講唔比得佢知 好想試下 一堆自言自語說話  結果一下

引用:
原帖由 camry6783 於 2023-7-14 12:49 發表 查看引用來源
“復常‘’啦  我諗大家最少都飛咗次去旅行 但都希望各位記住保持個人衛生  

我呢個副業都多返些少 主力都係正按多  當然亦有邪啦  今次分享下一個生客 ...
好吖!等你update!

好耐冇你消息喇,師兄好嗎?

想你講埋上次故事過結尾,好嗎?🙏🙏

引用:
原帖由 camry6783 於 2023-7-14 11:26 發表 查看引用來源
師兄,你係小弟我少數會追既post又留言架。支持~~~~

引用:
原帖由 timLeung88 於 2023-7-14 13:37 發表 查看引用來源
好耐冇你消息喇,師兄好嗎?
oK呀  一切安好  係之前一路上傳唔到又試過  登入唔到
唯有停下

前往最後回覆