唔知道大家叫G嗰陣見到肥婆會點樣

收藏  |  訂閱
13  2.7k

唔知道大家叫G嗰陣見到肥婆會點樣

我就最鍾意肥婆㗎啦,尤其係手臂粗過我大髀,肚腩大過個波,屌佢嗰陣連屎水都標埋出嚟嗰啲,我就最鍾意㗎啦。

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2023-7-14 12:07 發表 查看引用來源
我就最鍾意肥婆㗎啦,尤其係手臂粗過我大髀,肚腩大過個波,屌佢嗰陣連屎水都標埋出嚟嗰啲,我就最鍾意㗎啦。
另類喜好

变態野好心不要出贴🙄嘔心,同小老大妈一样嘔心🙄🤔

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-14 18:38 發表 查看引用來源
变態野好心不要出贴🙄嘔心,同小老大妈一样嘔心🙄🤔
又一chowchau77分身。

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2023-7-14 12:07 發表 查看引用來源
我都,鍾意肥閪,但未致你咁肥大,肥大媽個個有肚腩,我咪當大肚婆,件 SIP 代入度咁就唔使,唉

揸胸强吻怀孕女店长 高级督察非礼等两罪罪成 还押7.28判刑

原文網址:揸胸强吻怀孕女店长 高级督察非礼等两罪罪成 还押7.28判刑 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 3_00822_001_cn.html

走去咸記捉件肥大媽當大肚婆

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-15 05:50 發表 查看引用來源
我都,鍾意肥閪,但未致你咁肥大,肥大媽個個有肚腩,我咪當大肚婆,件 SIP 代入度咁就唔使,唉

揸胸强吻怀孕女店长 高级督察非礼等两罪罪成 还押7.28判刑

原文網址:揸胸强吻怀孕女店长 高级督察非礼等两罪罪成 还 ...
終於遇到知音人,等我話畀你哋聽點解我會鍾意肥婆啦,因為我本身都係一名肥人,我樣貌與身型都好似劉錫賢,但我同佢一樣其實我都係叫阿賢,所以我鍾意肥婆,因為我哋都係同類。

引用:
咸魚青菜,各有所愛!
尊重言論自由,開貼唔緊要..........不過拜託cHing兼顧吓其他人感受,千祈唔好貼相!🙏🏻😁

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2023-7-15 08:51 發表 查看引用來源
終於遇到知音人,等我話畀你哋聽點解我會鍾意肥婆啦,因為我本身都係一名肥人,我樣貌與身型都好似劉錫賢,但我同佢一樣其實我都係叫阿賢,所以我鍾意肥婆,因為我哋都係同類。 ...
咁能肥嘅鸡真係好難揾,平安個件唔見左,C兄你去边揾目標鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-17 14:23 發表 查看引用來源
咁能肥嘅鸡真係好難揾,平安個件唔見左,C兄你去边揾目標鸡
樟木头怡安街最小有兩隻肥婆雞,兩個我都試過。

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2023-7-17 16:10 發表 查看引用來源
樟木头怡安街最小有兩隻肥婆雞,兩個我都試過。
咸记間唔中都見有肥婆鸡.有即時在此講

前往最後回覆