上一頁下一頁
發新話題

陽光

收藏  |  訂閱
66  18.1k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 16:24 發表 查看引用來源

我仲未去啊.....
忐忑緊下次出征試金碧999定陽仔6號好!😅
師兄最後決定係....?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-8-1 02:07 發表 查看引用來源
師兄最後決定係....?
仲未得閒上去......不過我又冇6仔微信,廢事去到冇位要輪牌,唔考慮Lu.......況且噚日有cHing話6仔已經冇喺陽仔上班!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-31 21:18 發表 查看引用來源

今日下午去了陽光,入場仲要登記証件.呢個6仔冇做了.陽光房裡的床也移位了.上次去床是靠門那邊牆放的,外面很難望到張床.而家就放在門嘅對面牆,門窗一望就望到張床.技師也是拉高上衣拉低褲.睇來嚴打風還在. ...
師兄搵咗邊個技師?

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-8-1 18:14 發表 查看引用來源

師兄搵咗邊個技師?
太多客,大堂都坐滿了客.原本想搵123或855,但白主任話要等多一兩個鐘喎因已有客等緊.唯有輪牌,輪到(新)6仔.服務一般囉,可能嚴打吧.估不到星期一下午也咁多人去.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-1 20:02 發表 查看引用來源

太多客,大堂都坐滿了客.原本想搵123或855,但白主任話要等多一兩個鐘喎因已有客等緊.唯有輪牌,輪到(新)6仔.服務一般囉,可能嚴打吧.估不到星期一下午也咁多人去. ...
好多人山人海,吾去🦴場就賓七😹

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-8-1 09:15 發表 查看引用來源

仲未得閒上去......不過我又冇6仔微信,廢事去到冇位要輪牌,唔考慮Lu.......況且噚日有cHing話6仔已經冇喺陽仔上班!
算啦,6號微信已del, 囡死囡還在

回覆 45# 九哥哥 的帖子

又話嚴打高峰中??.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-2 08:43 發表 查看引用來源
又話嚴打高峰中??.
話嚴打得一小撮人嚇到 瀨屎瀨尿 冇上深圳,疫情前年年嚴打,香港通街泊車的人吾怕抄牌?道理一样😂👏你有你嚴打,我有我去合皮,怕就香港消癈🤣😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 09:27 發表 查看引用來源
話嚴打得一小撮人嚇到 瀨屎瀨尿 冇上深圳,年年嚴疫情前打,香港通街泊車的人吾怕抄牌?道理一样😂👏你有你嚴打,我有我去合皮,怕就香港消癈🤣😂 ...
要不是嚴打,女女的服務唔會咁保守同唔敢除衫褲.
以前的嚴打都是大龍鳳,做場戲交差.封的都是口爆細場,一兩星期後就一切回復正常.今次連向西富豪性地也失守,福田也有大場失守,嚴打已成個月有多,還沒有完結徵像,睇來唔似做大龍鳳.

回覆 48# 九哥哥 的帖子

我個個禮拜去按正骨冇去邪呀😵‍💫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆