上一頁下一頁
發新話題

陽光

收藏  |  訂閱
66  18.1k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-2 11:43 發表 查看引用來源

要不是嚴打,女女的服務唔會咁保守同唔敢除衫褲.
以前的嚴打都是大龍鳳,做場戲交差.封的都是口爆細場,一兩星期後就一切回復正常.今次連向西富豪性地也失守,福田也有大場失守,嚴打已成個月有多,還沒有完結徵像,睇來 ...
疫情前,好多大埸也停過業,淨講富臨也停好久,全部技C去左福田埸工作好久,忘记個埸了叫什么名字,根本冇分別過,不要小见多怪啦, 男人天堂東莞呢D先叫真正嚴打消失😂查了係2018年三月《皇苑》

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-2 12:24 發表 查看引用來源
我個個禮拜去按正骨冇去邪呀😵‍💫
我星期六先食完高清+鲍魚😂有D師兄早上十点去食鲍鱼當早餐😂真的儍才怕😂你怕技c服务完前一个客人冇清洗口~奶頭~妹妹後你再嘆三路吧😂好過怕嚴打,技C冇清洗或求其清潔易中過查嚴😂点解冇人怕食別人囗水呢?奇怪😂

陽光好多鸦 烏 岩巉 技C😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 12:30 發表 查看引用來源

疫情前,好多大埸也停過業,淨講富臨也停好久,全部技C去左福田埸工作好久,忘记個埸了叫什么名字,根本冇分別過,不要小见多怪啦, 男人天堂東莞呢D先叫真正嚴打消失😂查了係2018年三月《皇苑》 ...
男人天堂東莞唔係叫嚴打,係叫掃蕩,一掃而清.珠海都係

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-2 18:53 發表 查看引用來源

男人天堂東莞唔係叫嚴打,係叫掃蕩,一掃而清.珠海都係
嚴厲打壓黄色事業,東莞捉左要比幾皮至幾十皮才走得,我客台商有次坐半个月比廿幾皮才走得,否則坐半年😢🙄深圳骨埸好小事😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 19:32 發表 查看引用來源
嚴厲打壓黄色事業,東莞捉左要比幾皮至幾十才走得,深圳骨埸好小事😂
嚴打期間有錢都冇用,疫情前有朋友試過在布吉酒店召妓時,遇公安查房斷正,回派出所以為可以用錢攪掂(佢有內地銀行戶口同戶口都有十幾萬),問公安要罸幾多錢,點知被告知話冇得罸錢,要5日行政拘留.所以嚴打期間唔好以為有錢就攪得掂.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-2 20:49 發表 查看引用來源

嚴打期間有錢都冇用,疫情前有朋友試過在布吉酒店召妓時,遇公安查房斷正,回派出所以為可以用錢攪掂(佢有內地銀行戶口同戶口都有十幾萬),問公安要罸幾多錢,點知被告知話冇得罸錢,要5日行政拘留.所以嚴打期間唔好以為 ...
又吾一定,我有朋友酒店比捉,打电话来叫我拿七皮上去才有得走人😂怕就留港消《癈》😂大把人山人海師兄去骨埸👏👍💪個個好有胆色😆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 12:34 發表 查看引用來源
我星期六先食完高清+鲍魚😂有D師兄早上十点去食鲍鱼當早餐😂真的儍才怕😂你怕技c服务完前一个客人冇清洗口~奶頭~妹妹後你再嘆三路吧😂好過怕嚴打,技C冇清洗或求其清潔易中過查嚴😂点解冇人怕食別人囗水呢?奇怪😂 ...
眼不見為乾凈

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-2 20:49 發表 查看引用來源

嚴打期間有錢都冇用,疫情前有朋友試過在布吉酒店召妓時,遇公安查房斷正,回派出所以為可以用錢攪掂(佢有內地銀行戶口同戶口都有十幾萬),問公安要罸幾多錢,點知被告知話冇得罸錢,要5日行政拘留.所以嚴打期間唔好以為 ...
聽聞以前用錢搞點一定要開房門個下比錢先有用,上到派出所先攞錢出來就已經遲了,

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 12:34 發表 查看引用來源
我星期六先食完高清+鲍魚😂有D師兄早上十点去食鲍鱼當早餐😂真的儍才怕😂你怕技c服务完前一个客人冇清洗口~奶頭~妹妹後你再嘆三路吧😂好過怕嚴打,技C冇清洗或求其清潔易中過查嚴😂点解冇人怕食別人囗水呢?奇怪😂 ...
呢啲場有咁嘅服務,一定會有專門為技師而設嘅浴室,每次完事都會去清洗,你哋怕口水尾,囡囡更怕唔衛生。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆