上一頁下一頁
發新話題

陽光

收藏  |  訂閱
66  18.1k

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-8-8 18:02 發表 查看引用來源

呢啲場有咁嘅服務,一定會有專門為技師而設嘅浴室,每次完事都會去清洗,你哋怕口水尾,囡囡更怕唔衛生。
咁技師咪一日要沖十次八次涼,啲皮膚冇哂油脂好快殘.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-8 23:11 發表 查看引用來源

咁技師咪一日要沖十次八次涼,啲皮膚冇哂油脂好快殘.
我諗唔到唔洗的理由,浴室都係技師同我講的。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-8-8 18:02 發表 查看引用來源

呢啲場有咁嘅服務,一定會有專門為技師而設嘅浴室,每次完事都會去清洗,你哋怕口水尾,囡囡更怕唔衛生。
唔係呀
我見過好多
d jc 都係怕人親佢,怕d客人d口水

佢地即刻搵次紙抹左佢
我肯定佢地落鐘後唔會去沖身
因為佢已經用次紙抹左了

1例子:金碧9
佢話忙到不得了
1落鐘即刻要去上鐘
邊有時間去沖涼

嚇死我了

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-9 00:22 發表 查看引用來源
唔係呀
我見過好多
d jc 都係怕人親佢,怕d客人d口水

佢地即刻搵次紙抹左佢
我肯定佢地落鐘後唔會去沖身
因為佢已經用次紙抹左了

1例子:金碧9號
佢話忙到不得了
1落鐘即刻要去上鐘
邊有時間去沖涼

嚇死我了 ...
師兄我諗係針對鍾情嘗鮑嘅客人,錫下lin碰下咀,用濕紙巾搽下就算,俾客人撻都唔沖下?真係怕怕🥴

引用:

你想多左😂好多技C求其用指巾抹下就再上再一个中,有房也用來做生意,他们也用客人的厕所,何来有浴室,有D女用酒精濕纸巾抹,反正日日甘多客,早就習以為常😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-9 13:38 發表 查看引用來源
你想多左😂好多技C求其用指巾抹下就再上再一个中,有房也用來做生意,他们也用客人的厕所,何来有浴室,有D女用酒精濕纸巾抹,反正日日甘多客,早就習以為常😂 ...
真係好爛做,哈哈哈!😂😂

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-24 15:23 發表 查看引用來源

唔記得係208定係238
呢嗰18碎採耳妹妹唔知係唔係上早班呢?早兩日黃昏時間去陽光,大堂人不多,三個採耳妹妹都空閒,但不見呢嗰18碎採耳妹妹.搵了一個218按手.她是廣西人,識講廣東話.她說採耳每班三個人,所以我諗18碎採耳妹妹應該上早班吧.下次中午去看看她在不在.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆