AI下既性愛

收藏  |  訂閱
18  5.7k

AI下既性愛

好耐冇見各位大大,仲記唔記得我呢?經歷疫情,大家仲可以生存係香港都唔係易事,生死有命,正因為咁,我同亞嫂都開始玩吓刺激既性愛,先嚟一張AI下我同亞嫂既刺激畫面!請笑納!

附件

引用:
原帖由 米高仔仔 於 2023-7-18 23:45 發表 查看引用來源
好耐冇見各位大大,仲記唔記得我呢?經歷疫情,大家仲可以生存係香港都唔係易事,生死有命,正因為咁,我同亞嫂都開始玩吓刺激既性愛,先嚟一張AI下我同亞嫂既刺激畫面!請笑納! ...
係咪3P?😉

真亦假時假亦真!你覺得係咪係囉😝

引用:
原帖由 米高仔仔 於 2023-7-18 23:48 發表 查看引用來源
真亦假時假亦真!你覺得係咪係囉😝
咁鬼馬!😬

回覆 4# licklickson 的帖子

唉!係香港走又走唔甩,日日返份閪工,老闆閪過𨶙咁,做人又冇咩意義,尋歡作樂,你我及時呀!

引用:
原帖由 米高仔仔 於 2023-7-18 23:52 發表 查看引用來源
唉!係香港走又走唔甩,日日返份閪工,老闆閪過𨶙咁,做人又冇咩意義,尋歡作樂,你我及時呀!
咁又係嘅!有得玩就玩啦!

今日唔知聽日事,人一世物一世,可以玩未玩囉,做人求開心啫

整多張比大家幻想下,幻想無限大,J出新世界😂😂😂

引用:
原帖由 米高仔仔 於 2023-7-18 23:45 發表 查看引用來源
好耐冇見各位大大,仲記唔記得我呢?經歷疫情,大家仲可以生存係香港都唔係易事,生死有命,正因為咁,我同亞嫂都開始玩吓刺激既性愛,先嚟一張AI下我同亞嫂既刺激畫面!請笑納! ...
我都好鍾意玩AI 起碼唔怕post同cap圖

附件

整多張比大家幻想下,幻想無限大,J出新世界😂😂😂

附件

前往最後回覆