上一頁下一頁
發新話題

老婆比朋友睇 蝕哂

收藏  |  訂閱
52  34.0k

老婆比朋友睇 蝕哂

文筆不太好, 將就下話說。疫情完左之後,我同太太經常番大陸食飯,按摩,巳經變左每星期例行活動。
某一個星期六,如上同太太坐黃巴仔,準備入大陸境,途中撞到我既舊同事,簡稱peter,大慨描述下170高中等身材,帶眼鏡
我就問peter做乜自己一個系關口?
一問之下原來佢被朋友放飛機
疫情完左之後笫一次番大6,因為唔識搞什麼什麼通行證,所以企左系關口周圍問人。
我幫peter整好哂證之後 一齊過關拉。
出關之後,因為peter自己一個,我仲問太太不如叫埋peter 一齊食飯拉,見佢自己一個禁慘。太太話ok lu

系關口行去搭的士時,會經過一條好__長既天橋,我地兩條仔行後左,因為食煙關系,太太就糸前前前面。
系我又熱又攰又肚餓既時候,
peter講左句 :你就好拉食左件禁大波。
我當場打左個凸,又唔知点應佢好,為有輕輕一笑帶過
之後
上左的士去到 木屋燒烤,成餐飯大家都有傾有笑,
利申,當晚餐飯大家都飲左好多好多酒,賣完單之後,
peter話不如去按摩拉,我更系冇所謂拉,因為本身我同太太都想去按。
一上滴滴,感覺怪怪
点解?
peter坐最左 太太中間 我最右
可能我多心姐,帽事既@_@
坐車途中 由木屋去骨埸10分鐘車程
我吸到peter仔隻手放左系我太太 大髀上面(∩▽∩)
仆街..無理由我眼花@oo@
但太太冇出聲,冇理由我出聲架ma

到骨場之後,拎完手牌之後各自各沖涼
可能星期六關系,好多人...打錯...系好能9多人
我同peter坐系大堂按腳時,太太施施然行出黎
坐底個下,電話跌左系梳化旁邊
佢一 訓底拎 心口個對(.人.) 走哂光
我見到peter望到實實 ,太太仲慢慢執電話
我心諗,系咪玩野丫(≧ω≦)/

按完大堂之後,我同經理講明要分房
我同太太一間 peter一間
個經理曬熟狗頭 一味話好好好
等左成粒鐘之後同我講話得大房
心裹一萬個不想,但真糸冇計,因為大堂太多人
再等唔知等到幾時

一入房
pete狗衝左最入張床
太太中間
我最右
我仲問太太掉唔掉位,佢死唔肯
我心諗仆街lo @@
点解我唔想同房呢?因為我地揀全身推油
冇錯,系全身,姐系唔著衫個隻

下回繼續 成世打得最多字系今次

引用:
原帖由 mk26328 於 2023-7-20 19:01 發表 查看引用來源
文筆不太好, 將就下話說。疫情完左之後,我同太太經常番大陸食飯,按摩,巳經變左每星期例行活動。
某一個星期六,如上同太太坐黃巴仔,準備入大陸境,途中撞到我既舊同事,簡稱peter,大慨描述下170高中等身材,帶眼鏡
我就問peter做乜 ...
你老婆有心益Peter?

嘩peter咪好幸褔

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-20 19:43 發表 查看引用來源
你老婆有心益Peter?
一定啦!支持出文,期待中.

引用:
原帖由 mk26328 於 2023-7-20 19:01 發表 查看引用來源
你老婆好明顯想引個peter🤭

師兄,請問你結婚多久和幾大年紀嗎?

c兄加油寫落去 真糸引人入性呀

重點有冇下文,有冇帶帽

引用:
師兄,我地等緊睇你繼續分享

引用:
其實係咪自己都有啲想比人偷睇下自己老婆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆