上一頁下一頁
發新話題

老婆比朋友睇 蝕哂

收藏  |  訂閱
52  34.0k

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-22 13:52 發表 查看引用來源

翠姐梗係正啦,我都想排隊
呢d就係可遇不可求😇

回覆 26# 七色熊 的帖子

好難搵到好似師姐噤,又玩得,又夾得,😅😅😅😅😅

part2

多謝各位支持、同大量pm我既信息由於工作關係不能常常游出水面
前文提要:
-入房pete狗衝左最入張床太太中間我最右 我仲問太太掉唔掉位,佢死唔肯我心諗仆街lo @@点解我唔想同房呢?因為我地揀全身推油冇錯,系全身,姐系唔著衫個隻

點解我禁介意?
大佬話哂Peter又唔係禁熟、無Lala又要同房、仲要系推油tim🤦‍♂️
  講返正題👀
|  技師到左 3位技師都後生.. 如果唔係我太太系到.. 可能我都正邪也弄劍…
但我嘅注意力唔係技師到.. 不論佢短裙又好大波又好..
我最擔心既更系我太太la。 技師對完我地手牌之後.. Peter已經訓底左系張床到..
我即刻對同技師講. 較暗的燈光. 我心諗咪鬼比人睇蝕晒.   
  當大家享受緊推油既時候. 我腦海入面有十萬隻大笨象奔騰. 擔心依樣.擔心個樣.
系技師幫我按緊身既時候. 我終於忍唔住.凸起咗我個頭. -望.   
頂你個肺. 我太太近乎全赤裸(有塊毛巾仔遮下😭)屁股向天.波邊走哂出黎。
個技師一路推. 佢個屁股仔一路Fing.
我心諗 我見到⋯姐系Peter都會見到la..🤦‍♂️
你哋一定會問?阿嫂係咪專登. 我鬼知咩😵‍💫
  好la.問題開始黎拉. 推完背面之後. 會推咩?
無錯!系正面. 當我太太反轉變正面既時候. 個技師比左個條所謂既毛巾仔比我太太遮. 我心諗遮條毛咩.
我太太個對mr2頭燈(. 人.) 跳哂出嚟禁
條毛公巾又細條wo
同埋我留意到.peter個頭方向系向住我太太🤦‍♂️佢冇吸野. 我切.
  個剎那心情. 難以形容…
說時慢那時快.. 個技師同我講差唔多夠鐘.. 加上我都冇乜心情按..好拉.  
  簽完貼士. 我見佢地都差唔多.
  我就太太講. 我想去個廁所.因為我啱啱飲太多啤酒.
我見技師仲系到. 帽事既. 我9秒9沖左出去.
個剎那速度應該可以參加奧運.. 當我回程入房之際. 我系對門個玻璃窗昏暗嘅燈光見到我老婆訓左系床.peter 半起左身. 吸我老婆對奶😭
我一開門peter扮晒冇嘢禁…
姐系咩?姐系我老婆比人吸lol

下回再講. 要工作
番到更衣室既對話
回到hk 我點對付我太太

不懂得. 怎樣post 相…有冇人可以教我.thx

引用:
原帖由 mk26328 於 2023-7-22 15:53 發表 查看引用來源
多謝各位支持、同大量pm我既信息由於工作關係不能常常游出水面
前文提要:
-入房pete狗衝左最入張床太太中間我最右 我仲問太太掉唔掉位,佢死唔肯我心諗仆街lo @@点解我唔想同房呢?因為我地揀全身推油冇錯,系 ...
你去廁所果時,你老婆未按完?定按完瞓著咗?

回覆 34# mk26328 的帖子

拉到底咪有(上傳附件)囉!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-22 16:39 發表 查看引用來源
你去廁所果時,你老婆未按完?定按完瞓著咗?
瞓着咗😵‍💫

引用:
原帖由 mk26328 於 2023-7-22 18:09 發表 查看引用來源

瞓着咗😵‍💫
咁佢淨係遮住下面?

引用:
原帖由 mk26328 於 2023-7-22 16:10 發表 查看引用來源
不懂得. 怎樣post 相…有冇人可以教我.thx
Ching 等你post 相?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-22 16:45 發表 查看引用來源
拉到底咪有(上傳附件)囉!
按引用之後見到👇🏻

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆