上一頁下一頁
發新話題

純分享.不喜勿插3

收藏  |  訂閱
73  11.0k

回覆 20# dttcalvin 的帖子

初時令我有小小失望(因為見到佢件睡衣以為佢係Player),點知原來佢係得個睇字.不過.......

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-22 22:55 發表 查看引用來源
初時令我有小小失望(因為見到佢件睡衣以為佢係Player),點知原來佢係得個睇字.不過.......
不過乜嘢?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-22 09:19 發表 查看引用來源
反應好再加.不喜勿屌.謝謝
波波好大,皮膚好雪白,一定好好揸……

回覆 22# licklickson 的帖子

不過經過屌完一次,待第朝瞓醒同佢好似情侶咁喺酒店食完個早餐後,再喺酒店泳池玩咗陣待大家更加熟悉後,再返上房飯返杯(當然佢杯嘢加咗小小開心粉)傾多陣後,再一齊冲涼時互相手多多一返(唔知係大家比較熟落佢無咁怕醜定係杯飲品影響,令到大家喺浴室已經忍唔住,可以喺浴室口交.當然玩到咁上下我同佢出返去浴室繼續,但今次我哋唔係喺床上邊玩,宜係喺........

回覆 23# Water_man 的帖子

其實唔係相像中咁大,但就係我至愛揸嗰隻Type,同埋好好啜

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-23 08:02 發表 查看引用來源
不過經過屌完一次,待第朝瞓醒同佢好似情侶咁喺酒店食完個早餐後,再喺酒店泳池玩咗陣待大家更加熟悉後,再返上房飯返杯(當然佢杯嘢加咗小小開心粉)傾多陣後,再一齊冲涼時互相手多多一返(唔知係大家比較熟落佢無咁怕醜定係 ...
佢係第一次偷食?咁喺邊度做?😉

回覆 26# licklickson 的帖子

我諗唔應該用偷食,因為佢都冇提及過佢已婚或有男朋友仔,但就肯定唔係處.我同佢喺房嘅梳粧枱前玩咗陣前戲,再慢慢拖佢埋窗邊

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-23 08:39 發表 查看引用來源
我諗唔應該用偷食,因為佢都冇提及過佢已婚或有男朋友仔,但就肯定唔係處.我同佢喺房嘅梳粧枱前玩咗陣前戲,再慢慢拖佢埋窗邊
咁佢係咪冇乜經驗?

應該咁講可能佢小同男性去酒店,初初佢真係好怕羞同可愛.直至Check out時

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-23 10:16 發表 查看引用來源
應該咁講可能佢小同男性去酒店,初初佢真係好怕羞同可愛.直至Check out時
怕羞先好玩,check out時點樣?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆