純分享.不喜勿插3

收藏  |  訂閱
11  11.1k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-22 09:20 發表 查看引用來源
額多先多送上一張謝欣賞
正喎!係咪同一個人?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-22 17:04 發表 查看引用來源
師兄真眼利,咁都俾你發現添😊😊
呢個係咪人妻?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-22 22:55 發表 查看引用來源
初時令我有小小失望(因為見到佢件睡衣以為佢係Player),點知原來佢係得個睇字.不過.......
不過乜嘢?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-23 08:02 發表 查看引用來源
不過經過屌完一次,待第朝瞓醒同佢好似情侶咁喺酒店食完個早餐後,再喺酒店泳池玩咗陣待大家更加熟悉後,再返上房飯返杯(當然佢杯嘢加咗小小開心粉)傾多陣後,再一齊冲涼時互相手多多一返(唔知係大家比較熟落佢無咁怕醜定係 ...
佢係第一次偷食?咁喺邊度做?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-23 08:39 發表 查看引用來源
我諗唔應該用偷食,因為佢都冇提及過佢已婚或有男朋友仔,但就肯定唔係處.我同佢喺房嘅梳粧枱前玩咗陣前戲,再慢慢拖佢埋窗邊
咁佢係咪冇乜經驗?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-23 10:16 發表 查看引用來源
應該咁講可能佢小同男性去酒店,初初佢真係好怕羞同可愛.直至Check out時
怕羞先好玩,check out時點樣?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-8-6 10:14 發表 查看引用來源
哩張就係趁Check Out時偷拍的.咁師兄覺得佢係內儉定開放?
外表斯文,內𥚃open!😬

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-6 13:18 發表 查看引用來源
可能天氣熱,下體通爽一點 ,避免水廉洞發出異味
又可能under已比師兄沒收!😬

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-8-9 07:46 發表 查看引用來源
可能大家都經過玉帛雙見,所以佢已經冇咁怕醜,再加上小小歡樂水嘅幫助下,今次我玩到佢條底褲喺濕到唔可以再著,但又夠鐘Check Out,所以我就話唯有玩住咁多先,Check Out後同佢再揾地方玩過........ ...
佢肯定比你玩到好high啦,under都濕晒!之後去咗邊度玩,去到應該一早濕晒,定住比你屌啦!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-8-10 09:00 發表 查看引用來源
我諗都應該算係呱?大家有傾有講有笑咁.跟住我同佢去咗行街話買番條底衭俾佢
下次係咪著你送果條出嚟做?😉

附件

前往最後回覆