兄弟丼

收藏  |  訂閱
21  9.5k

兄弟丼

我以前都有食過一對孖仔👶🏻🙈起初係識呀哥先,佢係我一個女仔frd嘅男朋友,之後介紹咗細佬俾我識。佢哋兩兄弟個樣完全一模一樣,呀哥有做開運動所以身形大隻啲、細佬就斯文內斂同幾白淨,兩兄弟個outlook都唔差。個期同細佬晚晚傾電話,又會4個一齊出去玩,一個禮拜都冇就同細佬一齊左..(我Frd 之所以會拉我出黎就係為左撮合我地兩個🙈)之後就變到更加close,去邊都會4個一齊出去。
我同個女仔Frd 間唔中都會傾下床事,大家都對自己個個有讚無彈🙈佢試過同呀哥camping野戰,又試過去公園火車便當抱住搞,有人經過都仲繼續… 聽落係幾刺激嘅。
雖然細佬冇咁多花巧野,但佢床上功夫好掂,同佢個個星期至少搞4-7次😚淨係抽插已經可以高潮到,佢搞到我而家識潮吹,搞親都勁多水,次次噴到成床都係,搞完野都要用風筒吹乾張床🙈🙈🙈
不過幾個月之後我個女仔Frd同呀哥分左手,話就話和平分手,但我知個女仔同以前中同撻著先會同佢分手,礙於我身份尷尬又廢事搞到咁薑,就冇同到佢地兩兄弟講,但見到呀哥日日喪浦喪飲酒係有啲唔忍心ge。
有次同佢地加埋成班friend出去浦,我有問過呀哥點解唔識過個,係咪仲放唔低個女仔?佢條件又唔係差要搵實唔難。

佢話暫時唔想拍拖住,聽到個下唔知點解個心嗡左一下,後來幾個fd輪住開解左佢好耐,先見佢心情好返啲。
之後同佢兩個出左去舞池跳舞,可能大家都飲到有啲wing就kiss左,錫錫下佢伸隻手入件衫入面揸我個胸,摸到我成個人好熱好想要。當時舞池好逼,係逼到人貼人個隻,啲人未必留意到我地做緊咩,可能真係太刺激,我feel到啲水係咁流出黎,底褲都濕埋超誇張🙈🙈
我即刻捉佢隻手落去摸下面,佢問點解我一摸就咁濕,同細佬搞個陣係咪都咁淫…..
平時細佬係唔會同我講啲咁嘅說話,所以佢一講完我即刻成個人著哂火🤫
佢隻手指又郁得好岩位,我好快feel到自己想噴就捉住佢隻手叫停左,佢唔知發生咩事做咩咁突然,但最後都有停到。後尾話返佢知係因為想噴水,佢好後悔個晚冇繼續插,話好想睇我係舞池噴水😂😂😂
個晚之後呀哥就做左我SL,我去好多佢同我Fd都有去過嘅地方野戰,仲成功挑戰左係公園玩火車便當。個期俾佢餵到太飽,所以經常搞到冇心力同細佬搞😂
我同細佬分左手之後都有繼續同呀哥聯絡,直至幾個月前佢同新女友結婚先決定斬纜,而家諗返始終都覺得好可惜🫣

師姐好多故事, 好羨慕兩兄弟

師妹挑戰完兩兄弟,下次可以試下挑戰兩父子………

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-23 00:15 發表 查看引用來源
我以前都有食過一對孖仔👶🏻🙈起初係識呀哥先,佢係我一個女仔frd嘅男朋友,之後介紹咗細佬俾我識。佢哋兩兄弟個樣完全一模一樣,呀哥有做開運動所以身形大隻啲、細佬就斯文內斂同幾白淨,兩兄弟個outlook都唔差。個期同細佬 ...
絲打 西利 兩兄弟俾你食哂😏

引用:
原帖由 Water_man 於 2023-7-23 06:25 發表 查看引用來源
師妹挑戰完兩兄弟,下次可以試下挑戰兩父子………
保持神秘保持神秘
不過上星期真係喺呢度約左一個50幾歲嘅師兄
玩左一晚
下次分享俾大家
都話只要互相專重
同埋願意花時間傾計了解我
邀約我絕對唔難
我開心想玩乜都得

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-24 08:00 發表 查看引用來源
保持神秘保持神秘
玩左一晚
下次分享俾大家
都話只要互相專重
邀約我絕對唔難
我開心想玩乜都得 ...
期待師姐分享

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-24 08:00 發表 查看引用來源
保持神秘保持神秘
玩左一晚
下次分享俾大家
都話只要互相專重
邀約我絕對唔難
我想奸心絲打了解你

十分精彩,支持更新!!!

引用:
保持神秘保持神秘
玩左一晚
下次分享俾大家
都話只要互相專重
邀約我絕對唔難
聽呢度啲師兄講,呢度有好多50幾歲嘅師兄都好插得。

引用:
原帖由 dell-intel 於 2023-7-24 11:14 發表 查看引用來源

聽呢度啲師兄講,呢度有好多50幾歲嘅師兄都好插得。
喺咪好多我就唔知喇
但係最起碼同我出去果個一晚裡面俾咗四個高潮我

前往最後回覆