兄弟們 : 你地興唔興著衫/半除咁扑野??? ^.^

收藏  |  訂閱
16  6.6k

兄弟們 : 你地興唔興著衫/半除咁扑野??? ^.^

例如 ...
1,女女既底底掛左係大比/小腿 ;
2,底底正係膝頭位 , 限制住女女既雙腿
(可以玩站立式/側入/將小腿掛係膊頭) ;
3,短裙捲到腰背玩後入/捲到小腹玩傳教士式 ;
4,扯高BRABRA ;
5,T恤既話 , 連BRABRA一齊扯高 ;
6,恤衫既話 , 解開晒D鈕  扯高BRABRA
本帖最近評分記錄

我老婆通常都只係除咗下面就算(極無引)
我條女就唔同佢係唔除下面(因為佢多數會着開窿嘅T-Back)再加件半透明嘅Lase睡袍(正到爽)

唔除底褲
撥開條底褲就插
插插下除咗佢條底褲塞住佢把口
引用:
原帖由 代北集團 於 2023-7-24 13:22 發表 查看引用來源
例如 ...
...

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-7-24 13:22 發表 查看引用來源
例如 ...
...
以上全部都玩過,而且經常玩, 好鍾意唔除曬女友啲衫, 通常就咁拉高胸圍, 如果後入就就咁拉低佢條底褲,拉高佢條裙,男上女下就掛條底褲响佢一邊大髀,或者就咁拉低佢條底到大髀。 我覺得好鬼刺激!
其中一招就係咁:

回覆 1# 代北集團 的帖子

天寒地凍都可以,拉低對方底底就開波,大熱天時,痴立立就咪搞啦

回覆 3# 88yes 的帖子

師兄玩得咁激呀,我最多都係扯爛絲襪插入,然後把絲襪,在狗仔式時當馬薑用咋

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 17:38 發表 查看引用來源
師兄玩得咁激呀,我最多都係扯爛絲襪插入,然後把絲襪,在狗仔式時當馬薑用咋
我都鍾意玩扯爛絲襪入,試過叫女友著住OL迷你裙十絲襪比我玩,我買咗一打絲襪,玩咗好多次!

引用:
例如 ...
...
常有

全裸反而少有

回覆 1# 代北集團 的帖子

個人覺得以上方法,只適合冬天時所用
一到夏天三十幾度,無論男女都成身汗水味,點玩喎  ? 麻煩沖個涼先!!
由其我這類愛食撻之人

引用:
例如 ...
...
全部都有,但都係剝光豬好玩,我地通常玩到成身汗,有咩衫褲裙其實都好唔方便,我多數插到咁上下就剝晒佢,除非果時玩緊性感內衣,果D係女方既心思,欣賞胴體前要慢慢嘆。

前往最後回覆