屋企發現的醉貓

收藏  |  訂閱
31  16.7k

屋企發現的醉貓

禽晚收工返到屋企後發現老婆個表姐喺客房瞓著咗,問老婆佢表姐發生咩事,佢話佢表姐同佢男朋友冷戰緊,飲醉咗今晚喺度瞓.我就襯我老婆去冲涼時,一時技癢偷拍返幾張醉貓相.

附件

More please, thanks

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-25 10:13 發表 查看引用來源
禽晚收工返到屋企後發現老婆個表姐喺客房瞓著咗,問老婆佢表姐發生咩事,佢話佢表姐同佢男朋友冷戰緊,飲醉咗今晚喺度瞓.我就襯我老婆去冲涼時,一時技癢偷拍返幾張醉貓相. ...
有冇進一步行動?

回覆 1# yanfu9394 的帖子

嘩⋯阿表姐好似幾白滑咁喎😍

CHING 仲有無露底相?
引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-25 10:13 發表 查看引用來源
禽晚收工返到屋企後發現老婆個表姐喺客房瞓著咗,問老婆佢表姐發生咩事,佢話佢表姐同佢男朋友冷戰緊,飲醉咗今晚喺度瞓.我就襯我老婆去冲涼時,一時技癢偷拍返幾張醉貓相. ...

仲有無呀師兄?分享下

有無玩MFF

引用:
原帖由 kensen 於 2023-7-25 10:20 發表 查看引用來源
More please, thanks
俾多張師兄你欣賞欣賞

附件

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-25 12:10 發表 查看引用來源

有冇進一步行動?
好想但可惜冇落手機會

引用:
原帖由 nokning 於 2023-7-25 18:12 發表 查看引用來源
仲有無呀師兄?分享下
俾多張師兄你欣賞欣賞

附件

前往最後回覆