囡囡真實體驗報告

收藏  |  訂閱
13  11.6k

囡囡真實體驗報告

喺金碧post見原來list出簡短囡囡報告都幾有用,咁不如索性開個post囡集中真實體驗報告方便大家參考,請各位cHing接龍,如果cHing唔介意,可以加揾自己名證實報告出處!🙏🏻

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 08:33 發表 查看引用來源
喺金碧post見原來list出簡短囡囡報告都幾有用,咁不如索性開個post囡集中真實體驗報告方便大家參考,請各位cHing接龍,如果cHing唔介意,可以加揾自己名證實報告出處!🙏🏻 ...
金碧
777👍🏻 瘦底微波,女友feel,有求必應,指數666,胸奴一族免問 (陳十二)
999👍🏻三路全通
55 服務可以,三路都通
66 服務都可以,但係細粒,中/下通,上路車牌待考
888 也三路都通,中女,體形有點豐滿

666 👎🏻假相,偷鐘(陳十二)
9 👎🏻床尾機

雅閣灣
88 👍🏻前迎君紅牌88 ,中女樣ok,身材唔錯,有肉地不過屬走肥,胸奴一族應該會收貨,全高清, 指數667,紅牌要提前預约 (陳十二)

桑拿 (富臨酒店側華僑酒店入面,高危塲) 試完deleted咗
小姐姐 (前TSG部長)
疫情後大咗一個碼,濃妝暗燈睇唔清樣(做部長嗰陣瘦底有少少波係幾正,超想佢再下海), 全高清指數667任玩, 不過有老司機feel, 唔係我杯茶........唔評👍🏻👎🏻 (陳十二)

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 08:41 發表 查看引用來源

金碧
777👍🏻 瘦底微波,女友feel,有求必應,指數666,胸奴一族免問 (陳十二)
999👍🏻三路全通
55 👍🏻服務可以,三路都通
66👍🏻服務都可以,但係細粒,中/下通,上路車牌待考

666 👎🏻假相,偷鐘(陳十二)
9 👎🏻床尾機

雅閣 ...
GOOD POST 支持😆

各位cHing PM索取囡囡微信,請提供網名!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 08:41 發表 查看引用來源

金碧
999👍🏻三路全通
55 服務可以,三路都通
66 服務都可以,但係細粒,中/下通,上路車牌待考
888 也三路都通,中女,體形有點豐滿

666 👎🏻假相,偷鐘(陳 ...
小姐姐個妝真係農到不得了我諗素顏可能會嚇死你 佢就全高清服務但係呢間場就好唔掂又污糟又冇人 招呼,我同佢講唔轉場就唔再搵佢不過佢都唔會走因為早班好似得佢有call鐘, 我仲未見過有其他技師出現

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-27 20:41 發表 查看引用來源

小姐姐個妝真係農到不得了我諗素顏可能會嚇死你 佢就全高清服務但係呢間場就好唔掂又污糟又冇人 招呼,我同佢講唔轉場就唔再搵佢不過佢都唔會走因為早班好似得佢有call鐘, 我仲未見過有其他技師出現 ...
呢個塲出名高危,都唔知轉過幾多次名,隔離僑社仲安全過佢.入面烏燈黑火,唔係想一試小姐姐真係唔會去!

睇小姐姐輪廓都唔差,可能唔夠白淨所以化咁濃妝,其實個妝輕手d可能仲好,當年喺TSG細細粒0脂肪,著住套貼身suit真係好正,係一開聲就扣分,嗰時成日望佢再下海....... 可惜幾年後已經唔係嗰回事,加上我唔buy濃妝,所以唔會再揾!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 22:42 發表 查看引用來源

呢個塲出名高危,都唔知轉過幾多次名,隔離僑社仲安全過佢.入面烏燈黑火,唔係想一試小姐姐真係唔會去!

小姐姐當年喺TSG細細粒0脂肪,著住套貼身suit真係好正,係一開聲就扣分,嗰時成日望佢再下海....... 可惜幾年後已經 ...
嗰時小姐姐著住部長制服以為佢係瘦底大波點知見到真身原來係雞包仔, 我同你一樣為咗見小姐姐才去呢個場去咗兩次之後打死都唔再去

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-27 23:11 發表 查看引用來源

嗰時小姐姐著住部長制服以為佢係瘦底大波點知見到真身原來係雞包仔, 我同你一樣為咗見小姐姐才去呢個場去咗兩次之後打死都唔再去
雞包仔之餘印象中好似冇乜彈性淋淋地........雖然高清高指,但一試之下真係有d失望,所謂各花入各眼,亦有人大讚佢好正........😆

回覆 8# 陳十二 的帖子

時光就試過羅湖C兄介紹嘅2222,樣,身材就普通,但服務就超正,無得頂

另外 123 就係以前富臨部長,身形正,服務都可以

朋友就試左F 7,身材正

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-7-27 23:29 發表 查看引用來源
時光就試過羅湖C兄介紹嘅2222,樣,身材就普通,但服務就超正,無得頂

另外 123 就係以前富臨部長,身形正,服務都可以

朋友就試左F 7,身材正
可能我鍾意做操盤嗰個,印象中除咗僑社夢之隊158之外,冇乜遇過超正服務........2222有D咩秘技?

前往最後回覆