黃金海岸美食水會

收藏  |  訂閱
16  6.6k

黃金海岸美食水會

噚日去咗舊相好工作既場,捧下場,一號線華僑城站A出口300米,地方都好大,有冷暖水池,沖涼房干淨,水力夠,飲品生果任叫,按摩房係2樓,房間都大間,見有的房張床縮咗入去,相好話係正骨場,有冇鬼鼠要靠自己啦, 唔知有冇3樓,因為佢既按摩項目,除咗中港泰外,有個固元養生和指壓養生,睇佢電視上介紹,有一網紅瑤族侍浴套餐,好似6百幾,小費另計,技師有好多種,香薰師,水療師,美容師,足浴師,我見大堂按頭肩技師係著短裙,足浴師就底胸,好易露奶,各位可以係美團參考下,純個人意見,
听舊相好講,老總係以前聖淘沙毛經理

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-7-27 16:33 發表 查看引用來源
噚日去咗舊相好工作既場,捧下場,一號線華僑城站A出口300米,地方都好大,有冷暖水池,沖涼房干淨,水力夠,飲品生果任叫,按摩房係2樓,房間都大間,見有的房張床縮咗入去,相好話係正骨場,有冇鬼鼠要靠自己啦, 唔知有冇3樓,因為佢既按 ...
侍浴……
深圳比唔比架

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-7-27 16:33 發表 查看引用來源
噚日去咗舊相好工作既場,捧下場,一號線華僑城站A出口300米,地方都好大,有冷暖水池,沖涼房干淨,水力夠,飲品生果任叫,按摩房係2樓,房間都大間,見有的房張床縮咗入去,相好話係正骨場,有冇鬼鼠要靠自己啦, 唔知有冇3樓,因為佢既按 ...
疫情前兩年聖淘沙好抵玩,印象中有會員咭好似三舊人仔都唔洗.......又諗起當時相好添!😁

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-27 18:39 發表 查看引用來源
侍浴……
深圳比唔比架
侍浴,幾年前在二線城鎮坂田試過

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-27 18:39 發表 查看引用來源
侍浴……
深圳比唔比架
真係唔知真定假

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-27 20:29 發表 查看引用來源

我都n年前試過一次,耐到唔記得喺邊度,
要坐長途車先去到,都係喺呢度討論區介紹的。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-7-28 17:58 發表 查看引用來源

我都n年前試過一次,耐到唔記得喺邊度,
要坐長途車先去到,都係喺呢度討論區介紹的。
如果係以前嘅東莞桑拿
呢啲真係濕濕碎

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-28 20:16 發表 查看引用來源
如果係以前嘅東莞桑拿
呢啲真係濕濕碎
諗起以前嘅東莞桑拿真係回味無窮...模特級都係5張毛伯伯,加多一佰有多個陪訓技師起雙飛.嗰個技師都年輕貌美有時真係唔知簡邊個好.少啲精力都唔掂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-27 20:29 發表 查看引用來源

幾年前橫崗都有個待浴場,成間東莞場咁,有木桶,大圓床,不過始終係機埸😪個名好似叫同心

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-28 21:15 發表 查看引用來源

諗起以前嘅東莞桑拿真係回味無窮...模特級都係5張毛伯伯,加多一佰有多個陪訓技師起雙飛.嗰個技師都年輕貌美有時真係唔知簡邊個好.少啲精力都唔掂 ...
模特要8001000

所以,如果試過東莞桑拿
再遇到金碧9號
點會唔覺得痛心疾手,呢

前往最後回覆