黃金海岸美食水會

收藏  |  訂閱
16  6.6k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-28 22:48 發表 查看引用來源
模特要800至1000啊

所以,如果試過東莞桑拿
再遇到金碧9號
點會唔覺得痛心疾手,呢
嗰個鎮唔同價錢,最貴係太子酒店桑拿.我初去清溪時模特級係500,掃蕩前加到800.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-28 22:48 發表 查看引用來源

所以,如果試過東莞桑拿
再遇到金碧9號
點會唔覺得痛心疾手,呢
自己約技C去泡泡浴啦,現在不要想太多,雲南西雙版納條女真係由頭同你冼到腳,支巴也同我冼乾乾淨淨,澳門也試過待浴係木桶😹不知道現在有沒有😹

引用:

所以,如果試過東莞桑拿
再遇到金碧9號
點會唔覺得痛心疾手,呢
俄羅斯輪牌......

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-7-27 16:33 發表 查看引用來源
噚日去咗舊相好工作既場,捧下場,一號線華僑城站A出口300米,地方都好大,有冷暖水池,沖涼房干淨,水力夠,飲品生果任叫,按摩房係2樓,房間都大間,見有的房張床縮咗入去,相好話係正骨場,有冇鬼鼠要靠自己啦, 唔知有冇3樓,因為佢既按 ...
噚日再搵相熟按摩,199中式90分鐘送一個大堂,試咗鬆腿,小費60起跳另加15%,技師試探式按,袋邊同掃下棍,大堂應該唔會幫你放煙花,佢想你入房,不過太貴,4-5xx另加房費,唔知放唔放

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-8-17 14:18 發表 查看引用來源
噚日再搵相熟按摩,199中式90分鐘送一個大堂,試咗鬆腿,小費60起跳另加15%,技師試探式按,袋邊同掃下棍,大堂應該唔會幫你放煙花,佢想你入房,不過太貴,4-5xx另加房費,唔知放唔放40139531 ...
呢個係採耳妹

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-8-17 14:18 發表 查看引用來源
呢個係採耳妹
睇相呢個似係採耳姨多啲

引用:
噚日再搵相熟按摩,199中式90分鐘送一個大堂,試咗鬆腿,小費60起跳另加15%,技師試探式按,袋邊同掃下棍,大堂應該唔會幫你放煙花,佢想你入房,不過太貴,4-5xx另加房費,唔知放唔放40139531 ...
我唔係好好呢d玩法
鬼鼠機另計

我係出火同dup骨分開的
先去機場,唔洗佢地做part 1
跟住去另外場做按摩

前往最後回覆