上一頁下一頁
發新話題

中越技師

收藏  |  訂閱
194  69.1k

中越技師

已經唔記得上次出帖係幾時嘅事,可能都有年幾兩年,疫情期間固然少出去探險,就算有試過一啲新檔口,都因為唔太啱而費事同大家講。間唔中有網友私信問我有冇好嘢或者新發現,我都係照實講,不過信唔信我就唔知嘞!

今日講呢檔上過三次,都係嗰句,我覺得唔係撞手神先至敢同大家講。頭兩次係同一個技師,中間嗰個唔駛講,亦唔會再搵佢。

先講地點,油麻地站,按圖索驥,原來係姊妹花鄰居!

技師叫做詩詩,自報有一半越南血統,兩歲就由越南返咗去大陸生活,所以對越南記憶有限,不過就跟阿媽學咗啲越南菜色。

詩詩目測三十尾四十,約五呎一二,身材圓潤,胸肌發達,估計有三十五六。入屋地方企理,有兩間房,佢話有個拍檔一齊做,方便客人轉換口味。沖涼之後上床,睇得出有功夫底,不過就唔好期望有姊妹花、美美或者再之前心怡同檸蜜雪梨嘅級數。

按摩過程舒服,推油時亦好容易推到瞓著。按到差不多剩低十零分鐘時,技師問要唔要增值服務?我好奇問,乜會唔加嘅咩?佢答話佢好多客係淨按。

手作增值一百,當然要試下。轉身準備,當然大家互動,上路通,冇抗拒,可以拉低細賞,成份天然。下路一探,咦!原來著住茶包底底,前後掃蕩幾下,未有機會再睇真啲,就已經沖上雲霄。

之後再沖身,足九個字。換衫畀錢,四舊。佢另外有其他時間長度可以選擇,當然收費會高啲,手作、拔罐都係加一百。重有冇進一步?我冇問,各位有興趣嘅話可以自己去探索,但記住返嚟同大家報告一下。

老規矩,唔好淨係伸大手板,歡迎各舒己見,討論交流。

紐文兄,好耐冇見,又有好嘢介紹!👍當年你介紹個美美,我都按咗好幾年,不過最近都退咗役囉,而家要搵個好嘢真係好難!😁

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2023-7-27 06:54 PM 發表 查看引用來源
紐文兄,好耐冇見,又有好嘢介紹!👍當年你介紹個美美,我都按咗好幾年,不過最近都退咗役囉,而家要搵個好嘢真係好難!😁
對於美美退役,感覺真係矛盾,一來佢轉型係好事,始終按摩好難一直做,不過要搵返另一個代替佢都唔容易。

謝謝紐文兄推介,萬分感激

引用:
原帖由 加c居尼 於 2023-7-27 10:15 PM 發表 查看引用來源
謝謝紐文兄推介,萬分感激
唔好客氣,試到我覺得對辦嘅,當然要公諸同好。

多謝紐文兄無私推介,絕非有些實質為廣告的帖文可比!
引用:
原帖由 Neumann 於 2023-7-27 18:00 發表 查看引用來源已經唔記得上次出帖係幾時嘅事,可能都有年幾兩年,疫情期間固然少出去探險,就算有試過一啲新檔口,都因為唔太啱而費事同大家講。間唔中有網友私信問我有冇好嘢或者新發現,我都係照實講,不過信唔信我就唔知嘞!

今日講呢檔上過 ...

引用:
原帖由 言念木羕 於 2023-7-27 11:10 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄無私推介,絕非有些實質為廣告的帖文可比!

兄台過獎喇,只係諗住同大家交流一下。

紐文兄,推介必屬佳品!🫡

引用:
原帖由 一級技工 於 2023-7-27 11:53 PM 發表 查看引用來源
紐文兄,推介必屬佳品!🫡
技工兄搵日去試下。

回覆 9# Neumann 的帖子

謝謝先,有空一定去試吓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆