上一頁下一頁
發新話題

中越技師

收藏  |  訂閱
194  69.2k

引用:
原帖由 larry66 於 2023-9-14 08:54 發表 查看引用來源

今日有空,回返嗰報告比(紐文兄),先講地方,油麻地,罪惡溫床地方,必定方便,晚上去要密碼入閘,平時唔使,上到目的地,一出𨋢對正門口,房間大,骨床,小廳,有房,有張雙人床,再入洗手間,水夠力,目測喺一個加強版思思,我已經再三問咗幾次,因為主場 ...
C兄呢D報告真係堅❗️
看來似是佢食你多過你食佢🤣
應該你向佢收錢呀🤪🤪🤪

回覆 1# Neumann 的帖子

紐文兄,感謝分享,可否pm

回覆 1# Neumann 的帖子

紐文兄,感謝分享,可否pm

引用:
原帖由 larry66 於 2023-9-14 08:54 AM 發表 查看引用來源

今日有空,回返嗰報告比(紐文兄),先講地方,油麻地,罪惡溫床地方,必定方便,晚上去要密碼入閘,平時唔使,上到目的地,一出𨋢對正門口,房間大,骨床,小廳,有房,有張雙人床,再入洗手間,水夠力,目測喺一個加強版思思,我已經再三問咗幾次,因為主場 ...
拉利兄勁呀!梅開二度、有心有力,報告精彩!

引用:
原帖由 Neumann 於 2023-9-14 22:26 發表 查看引用來源

拉利兄勁呀!梅開二度、有心有力,報告精彩!
紐文兄,呢件肥膩嘢,俾佢揸乾咗,好耐都冇試過😆返到屋企坐喺沙發,死咗咁滯🤭😆坐喺度都瞓得着💤💤💤呢條女做得廿四小時,預咗佢爛做,爛切,奇怪,點解咁多師兄申手牌,但係又冇報告呢?

引用:
原帖由 larry66 於 2023-9-14 23:38 發表 查看引用來源

紐文兄,呢件肥膩嘢,俾佢揸乾咗,好耐都冇試過😆返到屋企坐喺沙發,死咗咁滯🤭😆坐喺度都瞓得着💤💤💤呢條女做得廿四小時,預咗佢爛做,爛切,奇怪,點解咁多師兄申手牌,但係又冇報告呢? ...
第一案發現場😝

附件

引用:
原帖由 sogor168 於 2023-8-16 00:25 發表 查看引用來源
一直想试试越南囡囡技師,有勞師兄PM联络資料,万分感谢
如果有美美的 80% 也不错 !

地點方便、可否pm小弟 謝謝

回覆 139# larry66 的帖子

肥膩嘢我岩,可否pm,唔該哂

回覆 146# larry66 的帖子

厲害厲害,整口孖寶。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆