上一頁下一頁
發新話題

中越技師

收藏  |  訂閱
194  69.2k

多謝師兄推介,可否PM詳情?謝謝。

唔駛私訊啦,已經好明顯,去四台搵下油麻地就見到㗎啦!

引用:
原帖由 Neumann 於 2023-11-10 23:07 發表 查看引用來源
唔駛私訊啦,已經好明顯,去四台搵下油麻地就見到㗎啦!
紐文兄受歡迎程度好勁,信唔信到下年都仲有人叫你pm佢?😆

預約晚上十點後上去,玩得好激。P1直頭叫去踩油背踩patpat 腿。好過用手按?
P2互動,打下車輪,摸去下面起水,自動全清。
幫你食蕉,佢忍唔住係床尾櫃攞套套上。
不過收音機真係好勁,我好快頂唔順。
事後再幫你按摩鬆弛。
足足兩小時,好在銀包夠錢俾。
佢話唔夠下次才俾,咁都得!

引用:
原帖由 aeonho 於 2023-11-12 22:38 發表 查看引用來源
預約晚上十點後上去,玩得好激。P1直頭叫去踩油背踩patpat 腿。好過用手按?
P2互動,打下車輪,摸去下面起水,自動全清。
幫你食蕉,佢忍唔住係床尾櫃攞套套上。
不過收音機真係好勁,我好快頂唔順。
事後再幫你按摩鬆弛。
足足兩 ...
師兄全程洗費幾多及多少分鐘

先多謝紐兄推介及各位師兄試完出報告昨日有時間終於預約好思思,入閘喧譁兩句就去冲涼,出來囡囡都有幫手抹身跟手上床囡囡就問邊度攰啲都係嗰啲例牌說話 囡囡按摩技術就一般但係踩油背技術是可以
基本上都可以鬆到的跟手進入part 2出 火時囡囡扮錫身
呢度唔換得嗰度唔摸得又話一摸親佢就會失控用呢啲說話挑逗到你你聽完當然火到你啦當場就捉去就地正法過程大致上跟其他師兄講法一樣囡囡非常淫賤係一個不錯的對手
請真的女女上圍非常豐滿好揸手有小腩但不至到肥伴
再次多謝紐文兄推介

上星期五出街做公司野臨時約到下午就試吓,思思係幾健談,基本上一路按一路傾下計!我做 part 1 60分鐘,之後 part 2 問我係咪 92 就加 $100 ,我話我想 98 多 D 就加 $500 !環吹時太正頂唔撚住竟然少少走火,好在思思唔介意就叫我繼續活塞運動,到最後大車下發射🚀

思思波夠大好有事業心,如果再瘦啲就最好(樣子本身不錯)

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-11-20 12:28 發表 查看引用來源
上星期五出街做公司野臨時約到下午就試吓,思思係幾健談,基本上一路按一路傾下計!我做 part 1 60分鐘,之後 part 2 問我係咪 92 就加 $100 ,我話我想 98 多 D 就加 $500 !環吹時太正頂唔撚住竟然少少走火,好在思思唔介意就叫 ...
最撚慘佢環保蕭一輪之後就伸個頭上嚟打茄輪,我自己都有少少頂唔順,唔同佢打又唔係。

引用:
原帖由 bigbig69 於 2023-11-20 14:10 發表 查看引用來源

最撚慘佢環保蕭一輪之後就伸個頭上嚟打茄輪,我自己都有少少頂唔順,唔同佢打又唔係。
當時個口無米青既,有米青我都唔肯啦
叫佢清潔左先……

好撚多年前拍拖我都試過俾女朋友就地口爆,爆完成口米青佢就想大車我,都俾我 say no …. 叫佢去刷左牙先!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-11-20 16:46 發表 查看引用來源

當時個口無米青既,有米青我都唔肯啦
叫佢清潔左先……

好撚多年前拍拖我都試過俾女朋友就地口爆,爆完成口米青佢就想大車我,都俾我 say no …. 叫佢去刷左牙先! ...
不過老實講,呢隻肥婆啲蕭功係有料嘅,少啲定力都好易走火。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆