上一頁下一頁
發新話題

中越技師

收藏  |  訂閱
194  69.1k

引用:
原帖由 Neumann 於 2023-7-27 06:00 PM 發表 查看引用來源
已經唔記得上次出帖係幾時嘅事,可能都有年幾兩年,疫情期間固然少出去探險,就算有試過一啲新檔口,都因為唔太啱而費事同大家講。間唔中有網友私信問我有冇好嘢或者新發現,我都係照實講,不過信唔信我就唔知嘞!

今日講呢檔上過 ...
紐文兄推介完,試咗一定要返嚟報告,技師樣子順眼,身材小肥,但超大波,揼骨用心,不停問你夠唔夠力,位置啱唔啱,超碼part1用心,試咗75分鐘,增值稅100,佢話冇part3,但佢有雙飛同有其他技師選擇,佢隔離重有一個技師,重可以搵其他part time上黎幫手,整體唔會跌錢,同意紐文兄講法,技術冇之前推介嗰啲咁高,但整體合格同舒服,過程順得人,下次有機會試試雙飛,多謝紐文兄推介🙏🏻

回覆 51# benben11 的帖子

Pls pm contact 🙏🙏

回覆 51# benben11 的帖子

appreciate your detail good rept.

引用:
原帖由 benben11 於 2023-8-3 01:15 PM 發表 查看引用來源

紐文兄推介完,試咗一定要返嚟報告,技師樣子順眼,身材小肥,但超大波,揼骨用心,不停問你夠唔夠力,位置啱唔啱,超碼part1用心,試咗75分鐘,增值稅100,佢話冇part3,但佢有雙飛同有其他技師選擇,佢隔離重有一個技師,重可以搵其他part tim ...
等你嘅雙飛報告。

引用:
原帖由 Neumann 於 2023-7-27 18:00 發表 查看引用來源
已經唔記得上次出帖係幾時嘅事,可能都有年幾兩年,疫情期間固然少出去探險,就算有試過一啲新檔口,都因為唔太啱而費事同大家講。間唔中有網友私信問我有冇好嘢或者新發現,我都係照實講,不過信唔信我就唔知嘞!

今日講呢檔上過 ...
紐文兄介紹,必屬佳品,速試,速食👍🏻

引用:
原帖由 不必知道我是誰 於 2023-7-31 18:03 發表 查看引用來源
師兄煩請pm資料, 感謝
Neumann 兄。請pm地址畀我。 由 美美 到 Nancy 我都是常客    謝謝 🥰🥰

紐文兄,推介必屬佳品!
可否pm等小弟去試試

紐文兄推介的按摩技師必屬佳品!
可否pm給我試試?

引用:
原帖由 Neumann 於 2023-7-27 18:00 發表 查看引用來源

今日講呢檔上過 ...
紐文兄終於蒲頭,重出江湖了😂
油麻地啱位置喎,麻煩pm埋我。 Thank you

見咁多舊師兄 出現 我都嚟趁下熱鬧. 紐文兄 你好呀.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆