上一頁下一頁
發新話題

近幾年 , 香港女性上圍飆升???!!!

收藏  |  訂閱
154  18.7k

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 21:08 發表 查看引用來源
當年邊會有咁多花招喎
當日她感冒在家休息,放學後去探望她,家中無其他人
乾柴烈火🔥男女共處一室,女子必有捐失事後到我瀨野,感冒中招
咁都有著數吖!😬

回覆 91# licklickson 的帖子

各取所需

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-31 22:13 發表 查看引用來源
各取所需
啱吖!😬

咁樣真係好難忍
引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 23:31 發表 查看引用來源
聽到,我老婆仲想叫佢細聲D,但我話最些事,就由得後生自己解決啦 ( 其實係我想聽囉

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-7-29 06:31 發表 查看引用來源
首先 , 小弟自己1983出世 , 係我果個年代 , 直至到5-6年前
我都一直覺得香港 "A級(CUP)之城" !!!

近期留意返少少 ... 街上過半囡囡都有D波(未必好大 , 但有)
突然覺得 , 好似唔係自己熟識既香港 ^.^" ...
我認識嘅學生妹,大約16到19歲,大多數已經有Bcup

回覆 95# 歌舞技町 的帖子

唔奇,我家那個小女生,中一都曾經求診,問過醫生是否太過早熟,當時已經比媽媽還要大

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-1 12:37 發表 查看引用來源
唔奇,我家那個小女生,中一都曾經求診,問過醫生是否太過早熟,當時已經比媽媽還要大
唔好介意我問,你會唔會望?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 12:11 發表 查看引用來源
自從上年佢俾人飛左後,偶爾佢房中,都會傳出𠲖𠲖哦哦的聲音,可惜我唔可以代勞
少女時代玩花洒,沖涼半個鍾果陣你唔聽到女高音?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 17:48 發表 查看引用來源
24 ,如果唔係我個女,你話幾好👍呢
最盡,你睇到幾多?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 22:35 發表 查看引用來源
同時有幻想空間,和終有機會,可以一親香澤
自己個女,有得睇,無得食,好無癮
女,係前世女朋友,今世咪關心多的囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆