上一頁下一頁
發新話題

近幾年 , 香港女性上圍飆升???!!!

收藏  |  訂閱
154  18.7k

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-2 17:43 發表 查看引用來源
世事往往就咁防矛盾,亞媽茨慕亞囡,亞囡就想,好似亞媽咁輕登,有人話女兒就係父親的前世情人💘,如果唔係自己人親人,多好呢
你一樣可以對佢好的架,我都試過係朋友,佢個女面前話,女係前世情人,今世對佢好的。

回覆 111# hqkwtang 的帖子

哎,早兩晚個女公司攪公司周年派對,黃昏時由家中換了件晚裝出發,一件低胸裙,成條事業線突晒出呢,我同佢講,駛唔駛咁恒呀女,亞囡話公司除左大媽外,個個後生女都差唔多,到了零晨時侯,仲以為亞囡今晚會ONS , 點知佢竟然與另一友人,托住一隻醉貓小白臉回家,仲安排入了她的睡房,我話亞囡你唔係想執屍呀,亞女大發嬌真說,係我邀請他去,累去俾人隊酒,佢有責任,照顧到他清醒,心想亞囡真係長大了囉

醉左小白臉
想攪都攪唔到
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 19:43 發表 查看引用來源
哎,早兩晚個女公司攪公司周年派對,黃昏時由家中換了件晚裝出發,一件低胸裙,成條事業線突晒出呢,我同佢講,駛唔駛咁恒呀女,亞囡話公司除左大媽外,個個後生女都差唔多,到了零晨時侯,仲以為亞囡今晚會ONS , 點知佢竟然與另一友人,托 ...

回覆 113# 88yes 的帖子

我心想亞囡,我知人人都要性事,但你係屋企攪 ,我好難頂㗎

雞🐓包仔

附件

阿囡雞包仔
波型靚
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 21:03 發表 查看引用來源
雞🐓包仔

回覆 116# 88yes 的帖子

懷念從前她中一的時候

引用:
原帖由 88yes 於 2023-8-4 16:49 發表 查看引用來源
阿囡雞包仔
波型靚
鷄包係老婆,亞女係巨無霸喎,呢位邊個黎?

果張幾歲
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 17:10 發表 查看引用來源
懷念從前她中一的時候

方溫😂👍😀🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆