上一頁下一頁
發新話題

近幾年 , 香港女性上圍飆升???!!!

收藏  |  訂閱
154  18.7k

回覆 40# licklickson 的帖子

以前佢一個星期,有兩三晚帶男友回家,跟住就會聽到,一輪的𠲖跟哦哦聲
現在佢只有用電動玩具自娛

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 23:15 發表 查看引用來源
以前佢一個星期,有兩三晚帶男友回家,跟住就會聽到,一輪的𠲖跟哦哦聲
現在佢只有用電動玩具自娛
點解?搵唔到男人咩?

回覆 42# licklickson 的帖子

佢自己先知啦,聽佢講佢間公司得一兩個男仔
一係甩皮甩骨的大叔,一係中二病靚仔

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 23:20 發表 查看引用來源
佢自己先知啦,聽佢講佢間公司得一兩個男仔
一係甩皮甩骨的大叔,一係中二病靚仔
咁慘呀!咁之前聽唔聽到佢哋啲搞嘢嘅聲音?😉

回覆 44# licklickson 的帖子

聽到,我老婆仲想叫佢細聲D,但我話最些事,就由得後生自己解決啦 ( 其實係我想聽囉

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 23:31 發表 查看引用來源
聽到,我老婆仲想叫佢細聲D,但我話最些事,就由得後生自己解決啦 ( 其實係我想聽囉
叫得咁大聲?😬

回覆 46# licklickson 的帖子

咁當然係夜媽媽時候,份外應聲啦

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 23:37 發表 查看引用來源
咁當然係夜媽媽時候,份外應聲啦
咁都係,香港住屋隔音又差!

回覆 48# licklickson 的帖子

不過因為應聲,一次中無意聽到,佢當時與男友鬧交
內容是亞囡鬧男友,想屌C佛就搵邊個邊個
估計係亞囡唔接受肛交囉

引用:
原帖由 65086514 於 2023-7-30 23:47 發表 查看引用來源
不過因為應聲,一次中無意聽到,佢當時與男友鬧交
內容是亞囡鬧男友,想屌C佛就搵邊個邊個
估計係亞囡唔接受肛交囉
咁後生女好多都唔接受!反而人妻人母就易啲接受!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆