老婆被閨蜜男友指姦了

收藏  |  訂閱
22  12.4k

我老婆都試過俾閨蜜老公攪左.

引用:
原帖由 canadafai 於 2023-8-1 00:46 發表 查看引用來源
老婆去香港 探親,剛好做空姐的閨蜜飛香港,便趁機兩個女人一起吃喝 玩樂。

一晚閨蜜拉老婆 一起去夜店,只不過沒想到閨蜜還約了男友。 老婆說閨蜜那個男友高高瘦瘦的,帶個眼鏡看起來也文質彬彬,應該是她閨蜜海外的炮友。  ...
可能佢閨密安排!

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2023-8-1 05:01 發表 查看引用來源
我老婆都試過俾閨蜜老公攪左.
你又知?佢自己同你講?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-1 07:49 發表 查看引用來源
你又知?佢自己同你講?
我同老婆是開放式關係,大家冇乜秘密。

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2023-8-1 08:17 發表 查看引用來源

我同老婆是開放式關係,大家冇乜秘密。
佢自己選擇同閨密老公做?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-1 08:28 發表 查看引用來源
佢自己選擇同閨密老公做?
佢去閨蜜屋企同閨蜜浸按摩浴池,期間閨蜜老公返嚟,加入一起,三個人一邊飲酒一邊浸,閨蜜老公故意喺我老婆面前同閨蜜親熱,老婆看了有感覺便和他們一起玩了一王兩后。

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2023-8-1 08:39 發表 查看引用來源

佢去閨蜜屋企同閨蜜浸按摩浴池,期間閨蜜老公返嚟,加入一起,三個人一邊飲酒一邊浸,閨蜜老公故意喺我老婆面前同閨蜜親熱,老婆看了有感覺便和他們一起玩了一王兩后。 ...
咁佢有冇話閨密老公勁唔勁?

有無用套呢?安唔安全?

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2023-8-1 08:39 發表 查看引用來源

佢去閨蜜屋企同閨蜜浸按摩浴池,期間閨蜜老公返嚟,加入一起,三個人一邊飲酒一邊浸,閨蜜老公故意喺我老婆面前同閨蜜親熱,老婆看了有感覺便和他們一起玩了一王兩后。 ...
個浴缸大到可以三個人一齊浸,你老婆個friend 好有錢,住半山?

呢件事我老婆以前講過俾我聽, 不過佢tone down 了掩飾真相, 今次終於坦白,將以前隱瞞俾人用手指插了告訴了我, 至於是不是仍然隱瞞俾人操了就不得而知了。

以前分享的連結在下邊。
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25735471
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26242475

前往最後回覆