會唔會裝對面樓啲女女?

收藏  |  訂閱
36  16.0k

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 12:51 發表 查看引用來源
近排執屋見到個望遠鏡,夜晚就拎黎睇下對面樓啲女會唔會喺屋企唔着衫
睇咗兩晚都冇野睇
有冇巴打有呢啲經驗?
新入伙,又或者單身,年青夫婦就先會有

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-3 15:32 發表 查看引用來源
以前一個人住時,隔離屋係單身女士,廿歲尾左右,係索既,見過佢係gym room 健身,其餘時間出入都係見佢OL Look,平時裝就無裝過,但試過有幾次夜晚去廚房酙水飲時,聽到佢叫床聲,應該同男友係廚房度玩緊,當時都忍唔住停低聽下,但往往幾 ...
我都試過。以前隔離屋地勤嚟,有時會聽到佢放工就同條仔扑嘢。叫得好含蓄,最鍾意聽呢種叫聲。
有時第二朝見到佢著住制服出門口返工即刻有唒畫面。

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 14:24 發表 查看引用來源
疫情時去上海隔離,派到去d兩三星酒店
d房係直線一字排開,有窗
咁聽到格黎房係個女仔,因為佢會講電話報平安之類
咁我就將個iphone開video錄影,攝過去佢窗
見到佢上身係全裸
佢瘦底,但個波形好難睇,8字波,又細,又墮
但隔離太無 ...
打開窗一手攝過去咁近唔驚比人見到?

以前住舊樓,同對面座樓好近,有次見對面條巴基斯坦妹全裸.同條仔傾計.跟住就入咗房.咩都睇唔到.條女大波有腰,大patpat

引用:
原帖由 kqy42717 於 2023-8-3 17:46 發表 查看引用來源
打開窗一手攝過去咁近唔驚比人見到?
都驚架
博佢都係睇緊電腦

可以分享比大家嗎?
引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 14:24 發表 查看引用來源
疫情時去上海隔離,派到去d兩三星酒店
d房係直線一字排開,有窗
咁聽到格黎房係個女仔,因為佢會講電話報平安之類
咁我就將個iphone開video錄影,攝過去佢窗
見到佢上身係全裸
佢瘦底,但個波形好難睇,8字波,又細,又墮
但隔離太無 ...

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 14:07 發表 查看引用來源
可能這些都是一般的家庭款式,說不定可能還有一些戰鬥款式,供其男人欣賞
應該係幾個中環OL 交錢租個單位住。 當得佢哋幾個,佢哋會著bra 同under 傾計吹水,即係好似我哋男人係屋企,得兩公婆時會只著under 一樣。 反而有其他人係度時會casual wear

我望住幾個月,後來間屋閂哂燈一排。 之後就有一家人搬咗入去,有大有細,咁我嘅望遠鏡可以收埋

以前住將軍澳每逢夏天晚上,用望遠鏡仲有發現單身一入屋即除,夫妻晚上當然做運動,浴室唔洗講tim 有D喜歡開小小窗隙通風

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 12:51 發表 查看引用來源
近排執屋見到個望遠鏡,夜晚就拎黎睇下對面樓啲女會唔會喺屋企唔着衫
睇咗兩晚都冇野睇
有冇巴打有呢啲經驗?
比D耐性

回覆 18# ncp81 的帖子

人家可能鐘意露出😂😂😂

前往最後回覆