會唔會裝對面樓啲女女?

收藏  |  訂閱
36  16.0k

回覆 16# 自在逍遙 的帖子

有個可分享條片
係喺大陸,因為有時喺房個露台食煙,斜對面就係另一座樓既廁所,無意發現有個短髮30歲倒既師奶沖涼,佢個縑遮唔哂,清楚睇到佢個樣同波,可惜又係細。咁就激發咗我喺拼多多買個望遠鏡黎睇。後尾俾佢發現咗,佢會遮多啲,但都睇到。佢好準時會9點沖涼。
咁我就睇下廳露台對面樓,有幾次都睇到啲女沖涼前後係去脫光行黎行去先,有一個單位就見到有個女身材幾正,沖涼前會較暗個燈,全裸咁對住塊鏡照,後尾為咗方便睇就set個iPad對住望遠鏡去錄,之後直接飛黎睇,不過就矇啲

我屋企係有d距離樓景, 以前都會搵望遠鏡睇下有無野睇~不過就乜都無發現

引用:
原帖由 tvbdt 於 2023-8-3 17:06 發表 查看引用來源

我都試過。以前隔離屋地勤嚟,有時會聽到佢放工就同條仔扑嘢。叫得好含蓄,最鍾意聽呢種叫聲。
有時第二朝見到佢著住制服出門口返工即刻有唒畫面。 ...
係,我果度算多新樓,好多單身既女生入住,佢地鐘意去飲野又或做gym,好興著住yoga衫出出入入,佢地既性感完全唔介意男人望既,有時返工放工閑時撞見亦會打招呼吹水,所以唔使裝架,HAHA.......

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-8-4 05:49 發表 查看引用來源

應該係幾個中環OL 交錢租個單位住。 當得佢哋幾個,佢哋會著bra 同under 傾計吹水,即係好似我哋男人係屋企,得兩公婆時會只著under 一樣。 反而有其他人係度時會casual wear

我望住幾個月,後來間屋閂哂燈一排。 之後就 ...
一家人都可以好自由發揮,又或者下午天氣熱,又或者得2公婆,

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 08:50 發表 查看引用來源
人家可能鐘意露出😂😂😂
女人最憎個圍,又熱又焗,

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2023-8-4 12:53 發表 查看引用來源
我屋企係有d距離樓景, 以前都會搵望遠鏡睇下有無野睇~不過就乜都無發現
老化左就無晒觀景啦

我返到屋企就除晒啲衫瞓覺就裸睡
不過我多數會拉埋窗簾, 應該唔會有人見到掛🙈

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 14:25 發表 查看引用來源
我返到屋企就除晒啲衫瞓覺就裸睡
不過我多數會拉埋窗簾, 應該唔會有人見到掛🙈
我屋企對住座山,我同老婆都係成日裸體😹
不過見到都無乜所謂,自己地方最緊要住得舒服

回覆 28# Okkkkkk888 的帖子

我番到屋企,通常著住孖煙囪周圍走
囡囡小時候,她好奇地問爸爸,你那兒漲卜卜
那時我唔識答

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-6 18:10 發表 查看引用來源
我番到屋企,通常著住孖煙囪周圍走
囡囡小時候,她好奇地問爸爸,你那兒漲卜卜
那時我唔識答
而家大家有共識,呢度叫Joy Stick.

前往最後回覆