會唔會裝對面樓啲女女?

收藏  |  訂閱
36  16.0k

回覆 30# hqkwtang 的帖子

如果係Joy Stick 用呢打街霸,我仲有命咩,棍棍chock 波,旦旦出招

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-7 12:43 發表 查看引用來源
如果係Joy Stick 用呢打街霸,我仲有命咩,棍棍chock 波,旦旦出招
make you joy stick

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 12:51 發表 查看引用來源
近排執屋見到個望遠鏡,夜晚就拎黎睇下對面樓啲女會唔會喺屋企唔着衫
睇咗兩晚都冇野睇
有冇巴打有呢啲經驗?
查實有啲師奶大媽都會裝麻甩.

回覆 33# 艾拉傑 的帖子

偷窺係人天然既劣根性,不要說成男人既尊利,好多女人都會

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-8 20:05 發表 查看引用來源
偷窺係人天然既劣根性,不要說成男人既尊利,好多女人都會
係八卦啫
專登用望遠鏡又唔會, 但以前屋企隔離單位裝修, 我同佢單位係 L 字型所以距離好近,
又大熱天時好幾個肌肉男著件背心o係入面走o黎走去, 一個老o野就算啦, 見親佢都擔住支煙鬼咁大聲咁吊人老母
兩個後生o既係幾唔錯, 大隻, 有佬味但未至於粗魯冇教養, 見面碰頭會對我微笑點頭嗌聲早晨
果陣有時真係會幻想自己已經做業主, 搵人o黎裝修, 然後間唔中要上去監工, 過程中發生o左d 其他事....  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-8-9 08:13 發表 查看引用來源

係八卦啫
專登用望遠鏡又唔會, 但以前屋企隔離單位裝修, 我同佢單位係 L 字型所以距離好近,
又大熱天時好幾個肌肉男著件背心o係入面走o黎走去, 一個老o野就算啦, 見親佢都擔住支煙鬼咁大聲咁吊人老母
兩個 ...
八卦...好奇...形容正確.

我對面層樓真係好精彩,有人做愛關窗關唔晒,有人半裸通屋行,有人一路睇電視一路搓自己對波,梳化上仆野,換衫就最普通啦周不時唔關窗門,你話精唔精彩呢?
引用:
原帖由 ncp81 於 2023-8-4 08:40 發表 查看引用來源
以前住將軍澳每逢夏天晚上,用望遠鏡仲有發現單身一入屋即除,夫妻晚上當然做運動,浴室唔洗講tim 有D喜歡開小小窗隙通風

前往最後回覆