上一頁下一頁
發新話題

人妻SP第一次3P

收藏  |  訂閱
77  30.4k

係幾過癮
引用:
原帖由 manhattan2046 於 2023-8-5 22:28 發表 查看引用來源
明白,會感覺到隔離支野,幾過引

回覆 61# 88yes 的帖子

女人無前列線,只會得一種享受感覺
男人由於有前列線,感覺比女性復雜好多
( 以上文字,不喜勿插 )

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-5 08:57 發表 查看引用來源
有時候我會,找公司內的兩名外籍運輸部同事,因為他們的能力,真係有料到,但係老婆就會惡頂D ,所以不能太頻密找外籍男
咁咪會出現呢個場面!

兩個大頭仔
引用:
原帖由 cmtam 於 2023-8-7 14:20 發表 查看引用來源

咁咪會出現呢個場面!40138939

回覆 64# 88yes 的帖子

老實講句呀,3P既征服感確確係幾爽,有很多巴打,也想積極參予,但也有女生講,佢寧願專心享受隧道被抽插既快感,或是專心一至替對手品蕭,不過世界上,會有唔同既人,有唔同既意見

你嘅同事係南亞裔定非洲裔?你見過佢哋都係有返咁上下大支嘢至搵佢哋?
阿嫂事後有乜嘢評價?

回覆 66# cmtam 的帖子

一個黑人,一個巴人,大家收工時,有更衣室呀,大家有時沖完涼,麻甩佬肉帛相見,咪知道囉,三張唔夠,一口流利廣東話評價係好痛,辛苦但刺激,猛叫安哥

呢兩位同事之後有乜嘢描述? 有冇安哥?

引用:
原帖由 cwong3689 於 2023-8-4 09:48 發表 查看引用來源

口爆,中出. 顏射末試過,覺得浪費資源
我感覺係中出先最浪費資源囉
或多或少總會有d 流o左落床/ 梳化/ 地上/ 其他唔想佢去o既地方
所以我同老公都係好耐好耐先中出一次, 果次盡可能都係女上完成,
出o黎果吓由得佢流番落支棍同埋袋袋上面再啜返晒佢

口爆係 zero waste

顏射要睇角度場地同埋技巧, 仲要睇有幾中意精液, 因為俾人射o係面上聞到果陣味比直接射入口會強烈好多

回覆 69# 蛇貴妃 的帖子

最討厭d 良家婦女中出完,拿拿聲走未抹走晒d 精液,好失禮你咩,俾我見到我叫女人食番晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆