上一頁下一頁
發新話題

人妻SP第一次3P

收藏  |  訂閱
77  30.3k

人妻SP第一次3P

人妻SP識咗好耐,一向都係自私食。平時同佢攪嘢時都一路做一路問佢想唔想試多個男人?佢話唔得但係我越講佢就越興奮。不過講還講,真係實行我其實都拗底,始鍾都係得個講字。搵人真係難,熟朋友唔好,以後聚會我一定老尷....唔識嘅更加唔知點搵,直到今年初,我身邊好多朋友全家移民,farewell dinner都十幾次! 今次就係巧合咁,SP同我一齊去,食飯時SP坐我同frd中間,大家有傾有講。frd話移民都係新開始,去到唔知會點,不免有啲傷感同遺憾,好多嘢未試過...佢當時講係無意思嘅,只不過係慎下。大家都飲多咗,我就同SP講笑咁話,今晚想唔想試下3P?橫掂frd過幾日飛,一世都唔會再撞到。SP大返我轉頭,話好呀! 去咪去! 𠵱家即刻叫UBER!
哈哈... 我當時真係俾SP大到,傻笑幾下行開去厠所... 返嚟見啲人都走得七七八八,SP同frd傾緊偈,frd同我大家住一南一北,又已經無車,我話不如book間房share,hea下飲下聽朝先返屋企,我就同SP講,話frd已經賣咗樓,而家住酒店,問佢上去飲杯嘢好唔好佢話ok。

如事者我地一行三人就買咗啲酒,上咗就近一間算ok嘅酒店,初初飲下嘢,酒店無多張櫈,我同SP坐床,frd坐埋一邊,隔咗一陣frd話有啲攰,去沖個涼醒下先。淨返我同SP,見無人就不免床上面錫下摸下,我暗示SP話叫佢試探下我frd,佢又話你唔怕咩? 我嚟真㗎! 轉頭frd出返嚟,SP就特登向佢面前同我打騎輪,frd好尷尬咁話落七仔買多打啤酒....佢一出去我就忍唔住,拉SP入浴室一齊沖涼,無幾耐frd返嚟,我地又飲多round,叫做壯下膽.... 我响SP耳邊細細聲講,話叫佢同我含...Sp好合作,撥一撥頭髮,交晒戲,拉開我條拉鍊同我含! frd扮晒無嘢,自己玩電話自chill,咁我就同SP示意叫佢過我frd度,serve佢,SP企起身,响床邊除胸圍,行埋我frd度,拉低佢條褲同佢含!!

我見咁嘅情景,有今生無來世,即刻去背囊攞知自拍棍出嚟,set 好話無下次啦,要留個記念嘅!! 然後我行去SP後面,除佢條底褲,濕曬,佢就一路同人含俾我一路後入..

我frd話頂唔順,要抽出嚟,SP景然話唔洗,射入我口! 咁就KO咗佢! 我知SP未嚟,就set電話轉位,抱佢去床邊,撐開佢對腳舐佢,呢個係佢死穴, 之後我地繼續,SP仲豁出去,試埋DP,第二日瞓醒frd已經起咗身,講咗句兄弟有緣過嚟搵我啦,就走咗啦。

手機video,太黑質數唔係幾好...

[attach]40138733[/attach]

好正,遲早玩4P🤣🤣

正呀!重有圖👍👍👍

回覆 1# orixa 的帖子

勁,樓主真男人,女人生出呢係屌,我老婆當年患上情緒病時,都好難搵到幫手,最終有二個舊同學,夠膽接下所託,我每次都要求朋友,粗魯點屌我女人,佢越痛楚,我就越Hi

果晚黎左幾多次
引用:
原帖由 orixa 於 2023-8-3 18:20 發表 查看引用來源
人妻SP識咗好耐,一向都係自私食。平時同佢攪嘢時都一路做一路問佢想唔想試多個男人?佢話唔得但係我越講佢就越興奮。不過講還講,真係實行我其實都拗底,始鍾都係得個講字。搵人真係難,熟朋友唔好,以後聚會我一定老尷....唔識 ...

回覆 1# orixa 的帖子

C兄⋯位人妻sp身型幾正喎😍😍😍

點解人妻可以唔回家訓?

引用:
原帖由 orixa 於 2023-8-3 18:20 發表 查看引用來源
人妻SP識咗好耐,一向都係自私食。平時同佢攪嘢時都一路做一路問佢想唔想試多個男人?佢話唔得但係我越講佢就越興奮。不過講還講,真係實行我其實都拗底,始鍾都係得個講字。搵人真係難,熟朋友唔好,以後聚會我一定老尷....唔識 ...
圖文並茂,呢篇文100 分。

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-3 22:00 發表 查看引用來源
點解人妻可以唔回家訓?
好多人都係鍾意出去玩,可能2 公婆各有各玩。

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-3 22:00 發表 查看引用來源
點解人妻可以唔回家訓?
人哋嘅嘢,有時唔問好過問。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆