上一頁下一頁
發新話題

人妻SP第一次3P

收藏  |  訂閱
77  30.3k

引用:
原帖由 更年大叔 於 2023-8-3 22:07 發表 查看引用來源

圖文並茂,呢篇文100 分。
thx.
睇返原來有啲錯別字,下次校對好少少先至 post.

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 19:31 發表 查看引用來源
勁,樓主真男人,女人生出呢係屌,我老婆當年患上情緒病時,都好難搵到幫手,最終有二個舊同學,夠膽接下所託,我每次都要求朋友,粗魯點屌我女人,佢越痛楚,我就越Hi ...
講開又講,情緒病呢樣嘢真係可大可小,我識個朋友都係老婆有情緒病唔知道,淨係以為冇咗溝通,整吓整吓最後離婚

師兄 仲可以中出人妻 👍👍, DP ?

DP
前後一齊入
引用:
原帖由 cwong3689 於 2023-8-3 23:20 發表 查看引用來源
師兄 仲可以中出人妻 👍👍, DP ?

的確, 搵人3P都唔易.

回覆 15# 明眼 的帖子

有唔少男人,講就話玩3P , 到真正埋牙,就縮沙,因為到時自己有幾多斤兩,就一眼睇晒

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 07:36 發表 查看引用來源
有唔少男人,講就話玩3P , 到真正埋牙,就縮沙,因為到時自己有幾多斤兩,就一眼睇晒
旨在參與 不求比較長短深淺呀

回覆 17# cwong3689 的帖子

咁師兄愛MMF , 還是MFF ,我本人就鐘情MMF , 仲係公司運輸同事中,找來黑人和印巴既同事參與,他們表現相當精彩,當睇愛情💓動作片,當黑人屌太太時,太太不停地嗌著,好痛好痛,當時真的很興奮🥰㗎

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 09:18 發表 查看引用來源
咁師兄愛MMF , 還是MFF ,我本人就鐘情MMF , 仲係公司運輸同事中,找來黑人和印巴既同事參與,他們表現相當精彩,當睇愛情💓動作片,當黑人屌太太時,太太不停地嗌著,好痛好痛,當時真的很興奮🥰㗎 ...
首選 MMF, 接受到黑柴,👍。真係咁大碌,痛到高潮。可以中出!?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 09:18 發表 查看引用來源
咁師兄愛MMF , 還是MFF ,我本人就鐘情MMF , 仲係公司運輸同事中,找來黑人和印巴既同事參與,他們表現相當精彩,當睇愛情💓動作片,當黑人屌太太時,太太不停地嗌著,好痛好痛,當時真的很興奮🥰㗎 ...
賽後報告,你太太有物野補充,從此愛上黑柴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆