上一頁下一頁
發新話題

人妻SP第一次3P

收藏  |  訂閱
77  30.4k

回覆 30# cwong3689 的帖子

唔記得囉,咁多年,老婆講笑話,只係未食過童子雞,你知啦,童子雞仲難搵過柱男

[quote]原帖由 65086514 於 2023-8-4 12:09 發表 查看引用來源
唔記得囉,咁多年,老婆講笑話,只係未食過童子雞,你知啦,童子雞仲難搵過柱男 [/quote咁你又食過幾多人妻呢]

引用:
原帖由 orixa 於 2023-8-3 18:20 發表 查看引用來源
人妻SP識咗好耐,一向都係自私食。平時同佢攪嘢時都一路做一路問佢想唔想試多個男人?佢話唔得但係我越講佢就越興奮。不過講還講,真係實行我其實都拗底,始鍾都係得個講字。搵人真係難,熟朋友唔好,以後聚會我一定老尷....唔識 ...
正喎師兄 , 難得你 SP肯玩 DP

引用:
原帖由 E-36 於 2023-8-4 15:48 發表 查看引用來源
正喎師兄 , 難得你 SP肯玩 DP
唔係好成功,frd緊張,入到少少

聽講黑人和印巴都係"長跑"型
又聽講有D黑人未必夠硬度,當然有D夠勁又粗又長又硬
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 09:18 發表 查看引用來源
咁師兄愛MMF , 還是MFF ,我本人就鐘情MMF , 仲係公司運輸同事中,找來黑人和印巴既同事參與,他們表現相當精彩,當睇愛情💓動作片,當黑人屌太太時,太太不停地嗌著,好痛好痛,當時真的很興奮🥰㗎 ...

小弟喜歡
顏射>口爆>中出
俾女追魂蕭真係會暈架
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 09:32 發表 查看引用來源
無問題,射精首選中出,顏射和口爆,師兄鐘情那種呀😂

回覆 28# 65086514 的帖子

哩part正呀師兄😍💪🏾

引用:
原帖由 orixa 於 2023-8-4 16:24 發表 查看引用來源

唔係好成功,frd緊張,入到少少
你 SP 肯玩 DP 已經夠啦 , 通常肯玩 DP 嘅都係好淫

女人肯被插菊已難遇上
肯玩 DP 難上難
同意女人肯玩3P 係好淫
女人肯玩DP 係好X淫
引用:
原帖由 E-36 於 2023-8-4 17:47 發表 查看引用來源
你 SP 肯玩 DP 已經夠啦 , 通常肯玩 DP 嘅都係好淫

引用:
原帖由 88yes 於 2023-8-4 17:50 發表 查看引用來源
女人肯被插菊已難遇上
肯玩 DP 難上難
同意女人肯玩3P 係好淫
女人肯玩DP 係好X淫
佢中意咁玩....

[attach]40138829[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆