人妻SP第一次3P

收藏  |  訂閱
9  30.5k

師兄 仲可以中出人妻 👍👍, DP ?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 07:36 發表 查看引用來源
有唔少男人,講就話玩3P , 到真正埋牙,就縮沙,因為到時自己有幾多斤兩,就一眼睇晒
旨在參與 不求比較長短深淺呀

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 09:18 發表 查看引用來源
咁師兄愛MMF , 還是MFF ,我本人就鐘情MMF , 仲係公司運輸同事中,找來黑人和印巴既同事參與,他們表現相當精彩,當睇愛情💓動作片,當黑人屌太太時,太太不停地嗌著,好痛好痛,當時真的很興奮🥰㗎 ...
首選 MMF, 接受到黑柴,👍。真係咁大碌,痛到高潮。可以中出!?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 09:18 發表 查看引用來源
咁師兄愛MMF , 還是MFF ,我本人就鐘情MMF , 仲係公司運輸同事中,找來黑人和印巴既同事參與,他們表現相當精彩,當睇愛情💓動作片,當黑人屌太太時,太太不停地嗌著,好痛好痛,當時真的很興奮🥰㗎 ...
賽後報告,你太太有物野補充,從此愛上黑柴

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 09:32 發表 查看引用來源
無問題,射精首選中出,顏射和口爆,師兄鐘情那種呀😂
口爆,中出. 顏射末試過,覺得浪費資源

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 10:03 發表 查看引用來源
有些女人會有食精既習慣,就好似食榴連一樣
我條女 佢俾口爆 因我鐘意 開始佢到肚出嚟 現在都-不做  食埋佢
師兄 3P 有冇拍照留念

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 11:20 發表 查看引用來源
我衰鬼老婆,好鬼鐘意戲弄我,我每次射完精,佢就啜住個龜願,奶埋上面果d ,嘩真係成個身震晒
每次次都有叫衰婆事後蕭,咁耐做得-次,因次次-齊到終點,大家都散哂!死豬咁

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 11:18 發表 查看引用來源
有㗎,不過就老婆處理,佢驚我漏左部手機
咁 so far, 俾過多少條九 插你老婆

[quote]原帖由 65086514 於 2023-8-4 12:09 發表 查看引用來源
唔記得囉,咁多年,老婆講笑話,只係未食過童子雞,你知啦,童子雞仲難搵過柱男 [/quote咁你又食過幾多人妻呢]

回覆 71# 蛇貴妃 的帖子

係你 經驗/經歷 之談. 全同意. 全部都是衰男玩炎咗,搵新鮮野攪

前往最後回覆