上一頁下一頁
發新話題

懷念我的SL

收藏  |  訂閱
278  55.9k

搵到適合嘅人flirt下好正,
有少少證明到自己嘅能力,
又唔駛太痴身,
間唔中flirt下就夠
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 23:05 發表 查看引用來源
我都寧願搵SL

或者間唔中同人flirt吓算😂 (but no SP/ONS)

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 23:05 發表 查看引用來源
我都寧願搵SL

或者間唔中同人flirt吓算😂 (but no SP/ONS)

起碼有感情在先又唔使下下講性,拍下拖有可以傾下內心既事真係唔同

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 18:12 發表 查看引用來源
今日放假有啲悶悶地,又見好耐無出過po,
試吓出一次先🙈.

回想番, 我上一個SL都係喺呢度識(不過係以前嘅香討果邊), 佢真係好有耐性, 我哋喺香討吹水吹咗一年, 我先肯出嚟見, 見面後佢好積極追我, 見咗幾次 我就應承 ...
將個焦點唔好只放在一處, 慢慢就會望到另外的一片雲

凡事都需要適應期, 一齊分開都要時間..........

男女關係都似勞資關係, 仲總有一方肯先付出,
但得唔到應有的回報, 就要考慮值唔值再放時間了,
有時關係又似在互相角力, 你退一步時, 對方就會進一步, 或者直頭想行前三步
本帖最近評分記錄
  • 3P2Q 威望 +20 太慘慘豬啦, 講真話比評負分 2023-9-13 10:51

通常都係勞方被壓榨
引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-8-7 11:25 發表 查看引用來源

有時關係又似在 ...

回覆 34# yskwok 的帖子

簡單一句,揀一個對方付出比你多既,總好過乞求對方付出

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 18:12 發表 查看引用來源
今日放假有啲悶悶地,又見好耐無出過po,
試吓出一次先🙈.

回想番, 我上一個SL都係喺呢度識(不過係以前嘅香討果邊), 佢真係好有耐性, 我哋喺香討吹水吹咗一年, 我先肯出嚟見, 見面後佢好積極追我, 見咗幾次 我就應承 ...
同各位相反
現實係無論家庭/其他關係,付出過太多又得唔到相對回報,而家只想搵無負擔/無責任關係,寧願自私d

好似要講多少少, 我估大部份ching都以為我係被飛, 然後好掛住佢好想復合果種🙈.

雖然我係掛住佢, 但當初係我主動提出分開的;

仲要係我哋關係依然好好嘅情況下, 我主動提出分開 (咩原因就唔講啦…)

分開後我哋仲有聯絡, 亦間唔中會出嚟食飯.

但我已經唔會再同佢回復番以前嘅SL關係, 我只係成日會回想番我哋以前好sweet嘅片段啫.
引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-8-7 11:25 發表 查看引用來源

有時關係又似在 ...

回覆 36# Okkkkkk888 的帖子

無問題喎,識玩既人會抽到身,唔識玩就會,有太多想法

以唔同形式存在喺你生活當中啫,
你覺得OK就可以

有時有啲嘢喺生命中出現過,
都係難得嘅,
又有時有啲嘢唔駛太長久,
反而更加可貴
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-7 12:10 發表 查看引用來源
好似要講多少少, 我估大部份ching都以為我係被飛, 然後好掛住佢好想復合果種🙈.

雖然我係掛住佢, 但當初係我主動提出分開的;

仲要係我哋關係依然好好嘅情況下, 我主動提出分開 (咩原因就唔講啦…)

分開後我哋仲有 ...

我都好回味一啲同EX嘅片段,
雖然唔會想再搵返佢地,
但間唔中諗返都開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆