上一頁下一頁
發新話題

懷念我的SL

收藏  |  訂閱
278  55.9k

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-7 12:10 發表 查看引用來源
好似要講多少少, 我估大部份ching都以為我係被飛, 然後好掛住佢好想復合果種🙈.

雖然我係掛住佢, 但當初係我主動提出分開的;

仲要係我哋關係依然好好嘅情況下, 我主動提出分開 (咩原因就唔講啦…)

分開後我哋仲有 ...
其實冇諗係邊個飛邊個, 只係覺得你好似因為掛念而活在痛苦中........

只係覺得你還在等待中..............

現在你知道自己在做什麼就好了

退一步看就會海闊天空
本帖最近評分記錄
  • 3P2Q 威望 +20 2023-9-14 10:51

回覆 41# 地捫香蕉 的帖子

人要向前走,昨日只可提醒自己,別給他綁住

very much agree with you on this.
引用:
原帖由 littlemomoko 於 6-8-2023 18:34 發表 查看引用來源
識一個啱feel又溝通到又真正關心你嘅人真係唔容易㗎...😢

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-7 12:10 發表 查看引用來源
好似要講多少少, 我估大部份ching都以為我係被飛, 然後好掛住佢好想復合果種🙈.

雖然我係掛住佢, 但當初係我主動提出分開的;

仲要係我哋關係依然好好嘅情況下, 我主動提出分開 (咩原因就唔講啦…)

分開後我哋仲有 ...
分開左都仲見而關係仲好既好難得,之前你地發生既一切當係留係大家回憶記住

好耐無mon過post啦

回覆 1# littlemomoko 的帖子

回憶總是美好

不過明天會更好,只係你預唔預到

我相信吸引力法則

你內心相信明天會更好 就一定會好
引用:
原帖由 kcvan 於 2023-8-7 23:18 發表 查看引用來源
回憶總是美好

不過明天會更好,只係你預唔預到

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-8 00:15 發表 查看引用來源
我相信吸引力法則

你內心相信明天會更好 就一定會好

我想發達就明天會緊好啦🤣

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 18:34 發表 查看引用來源
識一個啱feel又溝通到又真正關心你嘅人真係唔容易㗎...😢

無錯,人越大越難比人走入心

我都陳經有個ex 分左手變sl 一齊左8年,到佢結婚先講bye bye
有時同SL 相處的的確確可以好放鬆好自在

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆