上一頁下一頁
發新話題

懷念我的SL

收藏  |  訂閱
278  55.9k

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-8 00:15 發表 查看引用來源
我相信吸引力法則

你內心相信明天會更好 就一定會好

佛系人生啦
反正食幾多著幾多整定

呢份信心應該係嚟自經驗,
咁你都吸引到好多你鍾意嘅嘢喎
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-8 00:15 發表 查看引用來源
我相信吸引力法則

你內心相信明天會更好 就一定會好

只係另一種令自己盡量積極啲生活嘅態度啫
引用:
原帖由 yskwok 於 2023-8-8 10:04 發表 查看引用來源
呢份信心應該係嚟自經驗,
咁你都吸引到好多你鍾意嘅嘢喎

積極正面

不過咁係幾好,淨係揀自己想做嘅事,唔駛理其他人。

專注做,宇宙自然會配合你。
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-8 10:55 發表 查看引用來源
只係另一種令自己盡量積極啲生活嘅態度啫

我宜家都仲堅持緊做自己鍾意嘅嘢,雖然唔算好成功,但都仲好享受

SL變返朋友, 有時感覺好奇怪, 有時可能想開曳既話題, 但又覺得因為變返朋友, 又唔會想去特登flirt下咁

應該會有段適應期掛,我同某啲EX做返朋友,都係會靜咗一段時間先,之後先再開始返朋友關係
引用:
原帖由 angelking89 於 2023-8-8 23:29 發表 查看引用來源
SL變返朋友, 有時感覺好奇怪, 有時可能想開曳既話題, 但又覺得因為變返朋友, 又唔會想去特登flirt下咁

我都差唔多情況, 暫時都係見步行步, 唔諗咁多
引用:
原帖由 yskwok 於 2023-8-8 11:45 發表 查看引用來源
我宜家都仲堅持緊做自己鍾意嘅嘢,雖然唔算好成功,但都仲好享受

當初我同SL提出分開, 我以為佢唔會再搵我.

點知佢第二日依然同我講早晨 (我哋SL關係時, 佢每日都會同我講早晨 我哋每日都會msg對方).

我都幾surprise我哋可以繼續keep到朋友關係😊.
引用:
原帖由 angelking89 於 2023-8-8 23:29 發表 查看引用來源

回覆 59# littlemomoko 的帖子

好好地活在當下,想做就做
總好過有框框住自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆