上一頁下一頁
發新話題

懷念我的SL

收藏  |  訂閱
278  56.1k

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-9 00:36 發表 查看引用來源
當初我同SL提出分開, 我以為佢唔會再搵我.

點知佢第二日依然同我講早晨 (我哋SL關係時, 佢每日都會同我講早晨 我哋每日都會msg對方).

我都幾surprise我哋可以繼續keep到朋友關係😊.

...
咁都係好事黎, 有咩事/唔講得比人知既野, 可以多個人傾

我應該爆晒個框,哈哈
引用:
原帖由 wsmdream8888 於 2023-8-9 03:55 發表 查看引用來源
好好地活在當下,想做就做
總好過有框框住自己

我一向好跳脫, 想做就做😂
引用:
原帖由 wsmdream8888 於 2023-8-9 03:55 發表 查看引用來源
好好地活在當下,想做就做
總好過有框框住自己

回覆 63# littlemomoko 的帖子

最緊要自己開心舒服🤣

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-10 00:04 發表 查看引用來源
我一向好跳脫, 想做就做😂

想做就做👍🏻想濕即濕腿張開🤣

夾岩sl 真係好難 又要夾到時間 又要溝通到 真係好難

難得仲可以做到朋友 就繼續keep 住 甜蜜既片段就留在心裏

回覆 66# mkchai87 的帖子

講得好⋯至我懂「性」以嚟都未嘗過有SP/SL滋味😫

唔知你地同唔同意, 有時候我會覺得上過床o既人先至應該係最親密最咩都可以攞出o黎講o既人
事關連自己身上最私密o既部位, 自己平時最唔會俾其他人見到o既一面, 都俾雙方睇過晒
仲有o係行為上, 連你痾尿o既地方都擠過入口, 食過你o既體液o既話,
即係連你呢d 野我都可以接受, 你仲有咩瘀o野衰o野尷尬o野可以覺得唔好意思同我講呢?
當然, 咁都要有三個大前提o既
1. 雙方係 ended on good terms
2. ended 之後冇其中一方對另外一方仲有之前果種感覺或者非份之想
3. 雙方都冇對方以外o既異性親密伴侶, 或者伴侶夠明事理唔會介意唔會亂諗o野

例外o既情況, 就好似而家o既我咁囉   果個人就係我老公   
由男女感情性愛技巧床事喜好到家人關係工作情況成功失敗再到天文地理,
有質素o既學術討論, 去到非常小學雞o既on9 話題, 佢同我咩都可以講一大餐
老公對我o黎講, 係丈夫, 係親人, 係戀人, 係性伴, 係主人, 係朋友, 係欺凌/被欺凌對象,
亦係老師, 非常非常偶然o既時候亦係我o既學生 (唔多, 但總有d 我識佢唔識, 可以教訓到佢o既地方 )  

sorry 曬o左少少命

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-8-10 08:30 發表 查看引用來源
唔知你地同唔同意, 有時候我會覺得上過床o既人先至應該係最親密最咩都可以攞出o黎講o既人
事關連自己身上最私密o既部位, 自己平時最唔會俾其他人見到o既一面, 都俾雙方睇過晒
仲有o係行為上, 連你痾尿o既地方都擠 ...
恨死隔離,同老公傾得玩得。
我個件乸咩都唔得。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆