最近係街目及多左囡囡 , 發現 ... 原來好來多姨姨 , 身材都好好 ^.^"

收藏  |  訂閱
25  11.3k

最近係街目及多左囡囡 , 發現 ... 原來好來多姨姨 , 身材都好好 ^.^"

小弟講既 , 其實唔係咩野美魔女 , 而係睇樣就己經覺得有40幾50碎果 D姨姨 ...

但估唔到既係 , 望低少少 ...
需求有 D都係比較求其既大媽 LOOK , 但原來
唔少都有波有腰 , 身材唔錯架喎 !!! ^.^

係個樣老左 D ... ^.^"
本帖最近評分記錄

其實姨姨係好正嫁😝😝

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-8-12 10:37 發表 查看引用來源
小弟講既 , 其實唔係咩野美魔女 , 而係睇樣就己經覺得有40幾50碎果 D姨姨 ...

係個樣老左 D ... ^ ...
早就留意到😆
有d個樣都唔差仲有d女人味😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2023-8-12 16:03 發表 查看引用來源
早就留意到😆
多謝每日150個,咁多年,滲透高,中,低層社區。唔係邊有咁多走光,透視,大動作你地睇。

呢啲40-50啲女士先最有女人味
又識玩又識享受你都係知道你需要

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-8-12 10:37 發表 查看引用來源

係個樣老左 D ... ^ ...
除咗衫你就知.

引用:
原帖由 七色熊 於 2023-8-12 16:03 發表 查看引用來源
早就留意到😆
有波有籮中女好有市場😊

附件

引用:
原帖由 七色熊 於 2023-8-13 10:43 發表 查看引用來源
有波有籮中女好有市場😊
呢個得喎!你啲SP?😉

這個又如何,男丁老二會硬嗎 ??

附件

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-13 17:47 發表 查看引用來源
這個又如何,男丁老二會硬嗎 ??
呢個掂呀,推車一流,不過似30-40歲

前往最後回覆