最近係街目及多左囡囡 , 發現 ... 原來好來多姨姨 , 身材都好好 ^.^"

收藏  |  訂閱
25  11.3k

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-8-21 00:23 發表 查看引用來源
當然玩係要保袤好口個D。我第一次上件51 既都有D擔心。因係送上門 未除衫就樣正身材正 當然臉上歲月痕跡一定有 未試過年幾咁大。好彩剝光後。對波仲ok挺 不過下面就超窄。窄過我另一件三十歲  玩左佢八年。今年59 我 ...
51歲仲keep到咁窄,佢好耐冇做?

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-8-21 00:23 發表 查看引用來源
當然玩係要保袤好口個D。我第一次上件51 既都有D擔心。因係送上門 未除衫就樣正身材正 當然臉上歲月痕跡一定有 未試過年幾咁大。好彩剝光後。對波仲ok挺 不過下面就超窄。窄過我另一件三十歲  玩左佢八年。今年59 我 ...
日日 keep 住食, 細鎗都變鋼鎗.

回覆 16# 65086514 的帖子

仲有啲紙巾碎😂😂

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-20 22:13 發表 查看引用來源
剛剛洗完個廁所,好倦呀,坐番陣先 ,等個鮑魚刷吹番乾先
粒lin 肯定好有口感好好啜

對波好漲
LIN頭勁正仲有靚鮑
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-20 22:13 發表 查看引用來源
剛剛洗完個廁所,好倦呀,坐番陣先 ,等個鮑魚刷吹番乾先

引用:
師兄有過人之處?如果唔係點可以玩咗條女8年。
差不多60歲下面應該冇乜水,師兄有乜嘢方法可以做到水長流?

前往最後回覆