飛胡志明,有乜嘢要注意?

收藏  |  訂閱
16  3.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-15 12:32 發表 查看引用來源
现在吾知,疫情前~無論同朋友或家人去也不用畀錢,我自由行😆
機場拿登機證條隊多人到嘔。。

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-14 22:42 發表 查看引用來源
我去親都係ATM用銀聯卡拎錢,方便快捷匯率又好
上次去之前幾日用Tinder Gold,add定女女
去咗8日,7日有女屌
想問樓主visa 而家係咪都要網上搞or領事館? ...
各位師兄,我剛到胡志明市一郡。 請問附近有無嘢玩?

我剛才按了個髮廊哪種,條女幾正但正骨嚟既。。無乜癮。 一郡附近有無45度骨,或者類似queenbee有女選, 有得拮哪一種?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-8-15 23:25 發表 查看引用來源

各位師兄,我剛到胡志明市一郡。 請問附近有無嘢玩?

我剛才按了個髮廊哪種,條女幾正但正骨嚟既。。無乜癮。 一郡附近有無45度骨,或者類似queenbee有女選, 有得拮哪一種? ...
以前去河內都要問當地人先識去口爆場,d韓仔開o係house度,正常真係唔識搵
夜場揀女出去屌都好貴下,成千幾二千蚊港紙
所以上次係用tinder約女屌,有d真係專搵外國人
saigon center頂樓有間泰國野好好食,好似係呢個Som Tum Thai

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-16 13:11 發表 查看引用來源
以前去河內都要問當地人先識去口爆場,d韓仔開o係house度,正常真係唔識搵
saigon center頂樓有間泰國野好好食,好似係呢個Som Tum Th ...
我今日去左cherry spa舊鋪,有十幾條女選我覺得都ok, 起碼體驗下異國風情,比起深圳花7舊水 哩面應該質素同服務都高兩段。 我琴晚花左成三舊水按個正骨熱石反而有d搵笨。。哩d嘢只適合外國人玩

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-16 13:11 發表 查看引用來源
saigon center頂樓有間泰國野好好食,好似係呢個Som Tum Th ...
胡志明市,華人或薄紗KTV的錢,未離場已經夠去玩1P, 去埋酒店應該等於再2P或更多的錢。。

不過質素應該有唔同

有冇好野發現?

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-21 15:46 發表 查看引用來源
有冇好野發現?
我無去ktv哪種,日本街附近覺得哩個順眼的,就入去試下。

前往最後回覆