盧山酒店-三曡泉

收藏  |  訂閱
14  6.2k

盧山酒店-三曡泉

老牌斜場, 以為執左, 最近跟深圳朋友去過, 沒大堂招呼, 純45度國內同胞場,  今天再去, 只剩2個技師, 翻食工號: 我愛你, 樣一般, 高廋小籠包, 沒什麼服務但夠放, 三路通, 若好食鮑可69, 460+10元LOCKER 仔, 勝在地方算乾淨, 資料緊供參考

我去過芙容, 金碧, 陽光, 從來未去過盧山

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-21 20:05 發表 查看引用來源
我去過芙容, 金碧, 陽光, 從來未去過盧山
我都係,去過芙容, 金碧, 陽光,老地方同富源,但從來未去過盧山

疫情前我都去過呢間兩3次

環境確實幾乾凈

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-8-20 02:29 發表 查看引用來源
老牌斜場, 以為執左, 最近跟深圳朋友去過, 沒大堂招呼, 純45度國內同胞場,  今天再去, 只剩2個技師, 翻食工號: 我愛你, 樣一般, 高廋小籠包, 沒什麼服務但夠放, 三路通, 若好食鮑可69, 460+10元LOCKER 仔, 勝在地方 ...
兩個技師咁少。。。

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-8-20 02:29 發表 查看引用來源
老牌斜場, 以為執左, 最近跟深圳朋友去過, 沒大堂招呼, 純45度國內同胞場,  今天再去, 只剩2個技師, 翻食工號: 我愛你, 樣一般, 高廋小籠包, 沒什麼服務但夠放, 三路通, 若好食鮑可69, 460+10元LOCKER 仔, 勝在地方 ...
以前嘅520真係超正,對波可以講系無敵

引用:
盧山酒店N年前晚上自助餐係我同條令女飯堂

c兄們..依家呢3間~芙容, 金碧, 陽光,)重有無得玩? 起馬5,6年無去過 依家乜價錢? ~ 連會員No.都唔記得啦~~
(去果個年代係2百幾3百頭,重有十次送一次) ~

引用:
原帖由 HAPPYQ88 於 2023-8-22 14:15 發表 查看引用來源
c兄們..依家呢3間~芙容, 金碧, 陽光,)重有無得玩? 起馬5,6年無去過 依家乜價錢? ~ 連會員No.都唔記得啦~~
(去果個年代係2百幾3百頭,重有十次送一次) ~
唔知你所講重有無得玩指咩野?呢三間由始至今都你機場.

價錢500左右,冇會員制,冇十次送一次

三疊泉前身記得都係叫盧山, 老地方拆咗後就只剩番盧山同聖淘沙,當時有D囡都幾得,問相熟紅牌技師點解會嚟呢個細塲做,佢話個塲管理好,連技師房都整齊衛生.......後來執咗改為三疊泉口塲,就變咗怪獸集中地!

前往最後回覆