上一頁下一頁
發新話題

師姐鍾唔鍾意玩69式

收藏  |  訂閱
98  19.5k

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-28 09:03 發表 查看引用來源

Sis都覺得講嘢有用!thanks
又唔係話有用定冇用o既, 只係情趣o野, 性愛係需要交流o既, 而且好難食飯果陣攞出o黎講
做愛時太大刺激掛住呻吟, 口交又咁大支o野塞住把口喎, 於是只有係打飛機時可以好好溝通一下, 我中意點, 佢又中意點囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 09:42 發表 查看引用來源

又唔係話有用定冇用o既, 只係情趣o野, 性愛係需要交流o既, 而且好難食飯果陣攞出o黎講
做愛時太大刺激掛住呻吟, 口交又咁大支o野塞住把口喎, 於是只有係打飛機時可以好好溝通一下, 我中意點, 佢又中意點囉 ...
咁含含下都可以吐出來讚下佢你今日好硬呀!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-28 10:41 發表 查看引用來源
咁含含下都可以吐出來讚下佢你今日好硬呀!😉
亂講啦你, 皇上對住本宮日日都咁硬!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 11:20 發表 查看引用來源

亂講啦你, 皇上對住本宮日日都咁硬!
呢啲係情趣說話,唔需要深究!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 09:42 發表 查看引用來源

做愛時太大刺激掛住呻吟, 口交又咁大支o野塞住把口喎, 於是只有係打飛機時可以好好溝通一下, 我中意點, 佢又中意點囉 ...
Sis會唔會只用手就可以幫佢打出嚟?無諗過一路用手但係同佢傾喎!sis👍

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-28 13:29 發表 查看引用來源

Sis會唔會只用手就可以幫佢打出嚟?無諗過一路用手但係同佢傾喎!sis👍
要用手打出o黎, 手一定要夠濕囉, 我多數係用自己d 口水
場景同氣氛其實都好重要, 我指o既係因為打飛機對男人o黎講, 相對係最普通最冇新意, 所以要有其他刺激去補足
我做法係俾佢啫啫有咁近貼咁近我塊面, 俾佢一個隨時可以射o係我面上o既感覺

至於傾計嘛, 與其話傾計其實係發姣居多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 13:49 發表 查看引用來源

場景同氣氛其實都好重要, 我指o既係因為打飛機對男人o黎講, 相對係最普通最冇新意, 所以要有其他刺激去補足
我做法係俾佢啫啫有咁近貼咁近我塊面, 俾佢一 ...
Sis, 我身邊無呢d level嘅姊妹,以後多多指教🙏😘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 13:49 發表 查看引用來源

我做法係俾佢啫啫有咁近貼咁近我塊面, 俾佢一 ...
咁點解唔含埋?😉

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-28 13:55 發表 查看引用來源

Sis, 我身邊無呢d level嘅姊妹,以後多多指教🙏😘
有你未必知啫
呢樣o野男男女女都會咁講, 話身邊冇人點點點... 其實d 咸蟲淫婦o既數目遠遠超過你o既想像囉
我識一個表面純過蒸餾水o既朋友怕怕醜醜咁, 氣質上似足果d 會考9A o既乖乖女不過靚好多啦
殊不知經常性咁同老公o係外面玩車爆 (即係車上口爆), 又深喉又肛交乜都齊
表面點睇都睇唔出囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 14:20 發表 查看引用來源

有你未必知啫
呢樣o野男男女女都會咁講, 話身邊冇人點點點... 其實d 咸蟲淫婦o既數目遠遠超過你o既想像囉
我識一個表面純過蒸餾水o既朋友怕怕醜醜咁, 氣質上似足果d 會考9A o既乖乖女不過靚好多啦
殊不知 ...
外表斯文,內𥚃open!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆