上一頁下一頁
發新話題

師姐鍾唔鍾意玩69式

收藏  |  訂閱
98  19.5k

頭部要啜下,啜到有分泌出嚟 LAM 緊係要LAM埋龍根嘅底部,即係同個袋袋之間個個位,由下到上咁奶,再啜下兩位蛋蛋,又麻又敏感,師姐們可以試下

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-10-16 18:37 發表 查看引用來源
頭部要啜下,啜到有分泌出嚟 LAM 緊係要LAM埋龍根嘅底部,即係同個袋袋之間個個位,由下到上咁奶,再啜下兩位蛋蛋,又麻又敏感,師姐們可以試下
師兄教導得好詳盡💪🏾

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 15:41 發表 查看引用來源

男人仲會有咩位想俾人lam
腋下,連住龜頭個條繫帶,成支陽具最敏感呢個位。仲有C眼,俾女仔用女指撩都已經舒服到頂唔順想射,何況用脷舔同啜。其實唔核突,都係身體一部分,我都鍾意奶女仔C眼,睇住佢爽到合埋眼淫叫,下面出晒水。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-10-16 22:29 發表 查看引用來源

腋下,連住龜頭個條繫帶,成支陽具最敏感呢個位。仲有C眼,俾女仔用女指撩都已經舒服到頂唔順想射,何況用脷舔同啜。其實唔核突,都係身體一部分,我都鍾意奶女仔C眼,睇住佢爽到合埋眼淫叫,下面出晒水。 ...
下次試下用手指撩下先

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-16 18:09 發表 查看引用來源

Lam定係啜正d呢
都要...
呢次可能就真係要消化一下啦 係本宮暫時o既絕技

含o既時候嘛, 咪一出一入o既, 先準備多dd 口水o係嘴入面,
入果吓o既同時用脷去lam, 要快,
剛好係龜頭進入你口腔o既時候條脷完成圍繞佢轉一個圈o既動作,
然後出o黎果吓, 嘴唇儘可能用力包實佢, 用力吸用力啜,
一直重複以上動作

呢個只係我習慣, 掉轉o黎做其實都冇問題o既, 關鍵只係口交o既時候同時俾佢lam + 吸啜兩種刺激
力度方面唔好太力亦唔好太細, 呢樣就需要你自己試出o黎啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-18 08:37 發表 查看引用來源

都要...

含o既時候嘛, 咪一出一入o既, 先準備多dd 口水o係嘴入面,
剛好係龜頭進入你口腔o既時候條脷完成圍繞佢轉一個圈o ...
Sis真係我偶像!多謝教導

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-18 08:37 發表 查看引用來源

都要...

剛好係龜頭進入你口腔o既時候條脷完成圍繞佢轉一個圈o ...
皇后娘娘果真就是 blowjob queen

引用:

都要...

入個下準備多啲口水都識,不得了,多啲口水會令到入到去有種好溫暖嘅感覺,我覺得你比男人更懂男人,你老公一定飛唔出你手指罅

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-10-24 12:25 發表 查看引用來源

入個下準備多啲口水都識,不得了,多啲口水會令到入到去有種好溫暖嘅感覺,我覺得你比男人更懂男人,你老公一定飛唔出你手指罅
所以有人話, 男女/ 愛情/ 婚姻關係係一種互補
同時亦證明你自己未必係最了解你自己o既人
性格, 處事, 待人接物係咁, 身體構造同反應亦都如是
你諗吓, 一個男人一生可以同幾多個女人上床, 一個女人可以俾幾多男人砌過,
但佢地又分別會接觸到幾多個同性o既私人部位呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆