上一頁下一頁
發新話題

師姐鍾唔鍾意玩69式

收藏  |  訂閱
98  19.5k

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-27 11:54 發表 查看引用來源

男人俾人lam咩位又會high d呢?通常都係個頭位同蛋蛋啦!女嘅就好多位都好sensitive!
龜頭頂🥰

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-27 12:12 發表 查看引用來源

真係ass hole以外仲有無呢?過唔到心理關口住
我都唔like被奶菊花🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-27 12:28 發表 查看引用來源
我都唔like被奶菊花🤣
其實男士們嘅lin有無敏感呢?有個ex好鍾意我lam, 但係我蝦子餅就好似無乜feel咁

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-27 13:39 發表 查看引用來源

其實男士們嘅lin有無敏感呢?有個ex好鍾意我lam, 但係我蝦子餅就好似無乜feel咁
我諗個個唔同啦!

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-27 13:39 發表 查看引用來源

我LAM linlin 都係冇FEEL😆😆😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-27 13:51 發表 查看引用來源
我LAM linlin 都係冇FEEL😆😆😆
唔通真係除咗頭之外,真係ass hole先係你哋另一個敏感位置!

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-27 16:05 發表 查看引用來源

唔通真係除咗頭之外,真係ass hole先係你哋另一個敏感位置!
有啲師兄可能係😅😂

引用:

蝦子餅

其他人唔知啦, 我果塊餅餅話係會有dd 興奮舒服囉
男士未必中意齋舔lin 頭o架, 但一邊插或者幫佢含, 一邊掃佢lin, 佢會比平時快射少少
塊餅最中意o既其實係一路幫佢啜, 一路用腳趾掃佢lin, 或者一路用手打飛機一路用腳去掃, 騰空個口出o黎講咸濕o野

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 08:13 發表 查看引用來源

蝦子餅

男士未必中意齋舔lin 頭o架, 但一邊插或者幫佢含, 一邊掃佢lin, 佢會比平時快射少少
塊餅最中意o既其實係一路幫佢啜, 一路用腳趾掃佢lin, 或者一路 ...
蛇蛇真係識玩!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 08:13 發表 查看引用來源

蝦子餅

塊餅最中意o既其實係一路幫佢啜, 一路用腳趾掃佢lin, 或者一路 ...
Sis都覺得講嘢有用!thanks

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆